Dark-Evil Üye Denemedim şuan fakat yarın ilk işim denemek olacak , program güzel mi ? Konu için teşekkürler.
Silinen Üye 2574464 Kapalı Hesap Marco Laren' Alıntı: sene 2015 calisirmi halaa Genişletmek için tıkla ... sene 2016 hala çalışıyo
ogzhnoTr Üye Darqos' Alıntı: O değilde Bu gönderi paylaşıldığında 5 Yaşında Veled mişim Genişletmek için tıkla ... Bende sjdjsjjd WhiteHacker' Alıntı: Deniyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Sende acayip bi hort yapmışsın he
Darqos' Alıntı: O değilde Bu gönderi paylaşıldığında 5 Yaşında Veled mişim Genişletmek için tıkla ... Bende sjdjsjjd WhiteHacker' Alıntı: Deniyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Sende acayip bi hort yapmışsın he
Eren Değerli Moderator fotoğrafı photoscape yada photoscope yardımıyla da hd yapabilirsiniz. Ama bu hd yapma olayı pixeklerle değil görüntü olarak yapıyor.(son mesaj 5 ocak olduğuna göre hort sayılmaz )
fotoğrafı photoscape yada photoscope yardımıyla da hd yapabilirsiniz. Ama bu hd yapma olayı pixeklerle değil görüntü olarak yapıyor.(son mesaj 5 ocak olduğuna göre hort sayılmaz )
bilisimcixponia Üye allah razı olsun kardeşim çok işine yaradı başka böyle kullandıgın programlar varsa paylasabilir misin ?
allah razı olsun kardeşim çok işine yaradı başka böyle kullandıgın programlar varsa paylasabilir misin ?