Tavsiye Tel E Spiderman Yüklemek Için 2 Gb Hafıza Kartı Taktım Müzikler Ve Resimler Kendi Kendine Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
Tel E Spiderman Yüklemek Için 2 Gb Hafıza Kartı Taktım Müzikler Ve Resimler Kendi Kendine Silindi
arkadaşlar tel xperia z ben hafıza kartına oyunu kopyalarken baktım ne resmler gözüküyor ne de müzikler tel hafızasındaydı bunalr fakat eskden yüğklediğim oyunlar vs duruyor ne alaka ansıl bişi çözümü varmı bilgisi olan varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

HighCore

HighCore

Üye
arkadaşlar tel xperia z ben hafıza kartına oyunu kopyalarken baktım ne resmler gözüküyor ne de müzikler tel hafızasındaydı bunalr fakat eskden yüğklediğim oyunlar vs duruyor ne alaka ansıl bişi çözümü varmı bilgisi olan varsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

Bendede z var 32 lik hafıza kartı var içinde fakat öyle bi sorun olmuyor

Hafıza kartını takmadan önce telde hafıza kartı varmıydı belkide kayıt yeri sd olarak geçiyodu sende onu çıkartınca diğer hafıza kartında kalmıştır

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
ilk kez hafıza kartı taktım tel e hocam

HighCore

HighCore

Üye
Olan şey normal değil kameranın ayarlarında kayıt yeri neresi gözüküyo

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
dahili depolama diyor hocam oyunlar duruyor daha önceden yüklediğim fakat resmler ve müzikler yok birde tel i pc ye bağlaadığımda dahili depolamada android dcım apkinstaller viber ve vhatsapp çıkıyor sadece karsıma birçok klasör vardı normalde ben en iyisi bi sistem mi sıfırlasam geri getiremicem gibi apk dosyaları fln indirip kurudm virüs vs oalblirmi acaba

HighCore

HighCore

Üye
Ordan dcım e gir 100andro diye bi klasör olucak içinde oraya bi bakarmısın

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
.thumbnails diye klasör var sadece içinde o da boş

HighCore

HighCore

Üye
.thumbnails diye klasör var sadece içinde o da boş

Normalde kayıt edilen yer dediğim yerdir fotoğrafı çektiğinde oraya kayıt eder dediğin başında. . Bulunan klasör ise gizli dosyadır bilgisayarda görebilirsiniz şimdilik biraz daha bekleyin format için

Telefonu hiç yedeklemişmiydiniz

Birde 1 2 kare fotoğraf çekin dediğim ywre birdaha bakın sonucu yazın lütfen

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç yedeklemedim fakat tel gmail hesabı üzerinden yedekleme yaptım ı bilmiyorum arada bişiler soruyodu çünkü napcam bilemedm ya durduk yere iş açtım başıma bu kart baya eskiden beri duran bi karttı eski telden kalan htc marka içini komple sildim buna taktım onla alakalı bi sorun mu oldu acaba

HighCore

HighCore

Üye
ben hiç yedeklemedim fakat tel gmail hesabı üzerinden yedekleme yaptım ı bilmiyorum arada bişiler soruyodu çünkü napcam bilemedm ya durduk yere iş açtım başıma bu kart baya eskiden beri duran bi karttı eski telden kalan htc marka içini komple sildim buna taktım onla alakalı bi sorun mu oldu acaba

Kartla alakalı olduğunu sanmıyorum dediğimi deneyin 1 2 kare foto çekin ve dcım e girin 100 andro diye bi klasör açılmışmı bakın

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
evet açıldı fakat sadece çektiğim resimler var

HighCore

HighCore

Üye
evet açıldı fakat sadece çektiğim resimler var

Sanırım fotoğraflar ve videolar sizlere ömür. Fakat telefon neden böyle bişey yapmış anlıyamadım format gerektiren bi durum olduğunu sanmıyorum. Ama genede biraz daha araştırıcam siz genede her ihtimale karşı 0 bitane hafıza kartı alın(yüksek boyutlu öneriyorum)

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam yarın sabaha kadar beklicem bende biraz araştırıp bişi gelrise aklınıza buradan yazabilirsiniz müzik ve resm dosyaları dışında bi çok klasör çıkıyordu tel i taktığıdma pc ye şmdi 35 tane whatsapp fln çıkıyor o yuzden sıfırlıyım dedim sanırım sıfırlayında yüklü olan uygulamaları tekrar yüklüyordu tel öle hatırlıyorum resm vs nasıl osla gitti en azından tel biraz hızlanır fln belki...

HighCore

HighCore

Üye
peki hocam yarın sabaha kadar beklicem bende biraz araştırıp bişi gelrise aklınıza buradan yazabilirsiniz müzik ve resm dosyaları dışında bi çok klasör çıkıyordu tel i taktığıdma pc ye şmdi 35 tane whatsapp fln çıkıyor o yuzden sıfırlıyım dedim sanırım sıfırlayında yüklü olan uygulamaları tekrar yüklüyordu tel öle hatırlıyorum resm vs nasıl osla gitti en azından tel biraz hızlanır fln belki...

İstiyosan 0 la sorun olmaz tel için dosyalarının yedeği varsa

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
dosyaların yedeği derken gitti ztn resm ve müzikler önemliydi bunlar gitti sadece yüklü oyunlar kalmıs geriye onlarıda tekrar yükledim en kötü ihtimal sorun değil

HighCore

HighCore

Üye
dosyaların yedeği derken gitti ztn resm ve müzikler önemliydi bunlar gitti sadece yüklü oyunlar kalmıs geriye onlarıda tekrar yükledim en kötü ihtimal sorun değil

Senden duydum korktum şimdi bak bilgisayara bağlıyınca yedekliyeyim

mythRex

mythRex

Üye
    Konu Sahibi
yedeklemekte fayda var zarar yok en azından

Üst Alt