Polymath Üye Harbi bu teksel neymis ya? Bu kadar insanin hakkini oteki dunyada nasil odeyecekler. Lanet olsun boyle insanlara.. Allahtan korkmayanlar iste.. Allah yardimcin olsun kardesim
Harbi bu teksel neymis ya? Bu kadar insanin hakkini oteki dunyada nasil odeyecekler. Lanet olsun boyle insanlara.. Allahtan korkmayanlar iste.. Allah yardimcin olsun kardesim
blackcemre Üye Konu Sahibi askımm' Alıntı: Eger servis chazi bozmamizda jtak al kurtul ... Genişletmek için tıkla ... jtag nereden temin edebilirim ve nasıl yapabilirim???
askımm' Alıntı: Eger servis chazi bozmamizda jtak al kurtul ... Genişletmek için tıkla ... jtag nereden temin edebilirim ve nasıl yapabilirim???
bozoklu_66 Üye Donanim foruma ugra forumber var orda download moda sokmana yardimci olur komutlarla sikma canini
blackcemre Üye Konu Sahibi bozoklu_66' Alıntı: Donanim foruma ugra forumber var orda download moda sokmana yardimci olur komutlarla sikma canini Genişletmek için tıkla ... Kral gerekiyor onu da ben yapamıyorum hiç kimse detaylı anlatmiyor
bozoklu_66' Alıntı: Donanim foruma ugra forumber var orda download moda sokmana yardimci olur komutlarla sikma canini Genişletmek için tıkla ... Kral gerekiyor onu da ben yapamıyorum hiç kimse detaylı anlatmiyor