blackcemre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öyle açılmıyordu hiçbir şekilde cihaz tepki vermiyor pc bile tanımıyor cihaz artık serviste ve su arızası içimiş garanti dışı bıkraktılar haksız yere ne yapabilirim hatta sikayetvar.com'dada herkese aynı şey yapılmış.çözüm var dostum lg flash tool ile orjinal romu flashlıycaksın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
download mode grimiyor logo hiçb irşey gözükmüyordu.çözüm var dostum lg flash tool ile orjinal romu flashlıycaksın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eee kardeş ucuz alcaz diye lg Türkiye garantili almayanin sonu bu yapacak bişey yok adamlar uyanık işlerinde ustalar milletide kandırmışlar gördüğün gibi ithalat cihazlar sıkıntılı
Aynen dediğin firmalar da ucuz satalım kandiralim milleti diye ithalat satıyorlar hep. Vatanla teknosa satıyor bildiğim kadarıyla distribütör garantili oralarda zaten pahalı oluyor haliyle
evet,her şeyi biliyorum fakat cihazı açıp kabloları biribrine yeniden tuttrup yapmamk gerekiyordumuş bunu gibiteknik servisten al cihazı öyle şey olmaz. Flashtool , dowload mode , recovery gibi konularda tecrüben var mıydı daha önceden? usb görmese bile kurtarılıyor be dert etme. ayrıca en olmadı mahalledeki telefonculara götür her türlü yazılımı yükler en fazla 50-100 alır . garantiden al telefonu.
download modeye girilmiyor aynı zamandada twrp'ye girilmiyorteknik servisten al cihazı öyle şey olmaz. Flashtool , dowload mode , recovery gibi konularda tecrüben var mıydı daha önceden? usb görmese bile kurtarılıyor be dert etme. ayrıca en olmadı mahalledeki telefonculara götür her türlü yazılımı yükler en fazla 50-100 alır . garantiden al telefonu.
alakası yok adam yanlış rom atmışgeçmiş olsun birazda sen kaşınmışsın ne diye rootlarsınız şu telefonları
jtag'siz nasıl yapabilirim?Jtag olayıyla cihaz canlanıyordu bildiğim Kadarıyla
Hiçbir şey olmuyor ama cihazın bildirim ledi hep yanıp sönüyordu.Download mod acilmayip hiçbir tepki vermiyorsa tek yol jtag. Telefonu lar yapıyor sanırsam öyle duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?