[Tekrar] ~ 2.Denemem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
[Tekrar] ~ 2.Denemem
Yüksekteyim.Çok yüksekte..Bir bulutun üstündeyim.Hani şu gülümseyen..Ara sıra ağlayan...Diz çöküp ona dokunuyorum, herşey dağılıyor.Zaman paramparça oluyor, ve hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiyor.Kesik kesik...Anlaşılmaz... bir Amerikan filmi gibi...Başı belli, sonu belli.Sahte bir şekilde gülümseyen, donuk yaşlar döken...Düşüncelerim, kesik şeritlerin içinde yitip gidiyor.Onları tutmaya çalışıyor ama başaramıyorum.Rüyalarımı da aşağı düşürüyorum.Uzun, yeşil yolu; boya kalemlerimi; katil dostumu...Çizgili, plastik topum, misketlerim ve su tabancam ile...Uykusumluğum peşlerinden gidiyor.Yeniden diz çöküyor ve kafamı uzatıyorum, panikle; aşağıya bakıyorum.Elimi uzatıp tabancayı yakalamaya çalışıyorum.Ama gözden kayboluyor.Boya kalemlerim, bulutları boyuyor; boşlukta savrulurken.Kırmızıya, yeşile ve maviye...Çevrem bir anda rengarenk oluyor.Ama yeşil yol, siyaha boyanıyor.Katil dostum ise beyaza...Dizlerim titriyor.Ellerim boşalıyor.Ama buluta sıkı sıkı tutunuyorum.Saçlarım, gözlerimi kapatıyor.Rüzgar yüzünden...Aşağıda insanları görüyorum.Binlerce, milyonlarca hatta milyarlarca...Hepsi orada.Durmaksızın yer değiştiriyorlar; çok hızlılar.Takip edemeyeceğim kadar...Ama asla birbirlerine çarpmıyorlar.Kimisi saklambaç oynuyor.Gözleri açık...Kimisi yerden yüksek oynuyor...Gözü kapalı...Katil dostum yere çarpıyor, hızla, ve insanlar çevresine toplanıyor..Onalrcası...Belki de yüzlercesi...Aralarında konuşuyorlar.Kısık sesle...Onu yerden kaldırmaya çalışıyorlar.Herşey o kadar net ki...O kadar canlı...O kadar yakın...Güçleri yetmiyor, çevresi kararıyor.Biraz...Ve biraz daha...Siyahın içinde kayboluyor.Ve bulutlar bir anda yer değiştiriyor.Hızla...Rüzgar da hızlanıyor, bu kez canımı yakıyor.Savruluyorum.Buluta sıkı sıkı tutunarak...Herşey havalanıyor.Tekrar...Ve birbirine karışıyor.Yol, bulutlara; boya kalemlerim, boşluğa; insanlar, gökyüzüne; güneş, toprağa...Yağmur, zamana...Gülümsemem, uykusuzluğuma yenik düşüyor.Gözyaşı döküyorum.Nedensizce...Kafası karışmış bir çocuk gibi... bir ergen gibi...Ve aşağıya düşüyorum.Onlar gibi...Hayatım gözlerimin önünden geçiyor, birkez daha...Ve film tekrar başlıyor.Sonunu bilmeme rağmen tekrar izliyorum.Elimde olmadan...Ama düşüşüm kısa sürüyor.Film, yarım kalıyor.Yere çarpıyorum.Hızla...İnsanlar çevreme toplanıyor.Birşeyler mırıldanıyorlar.Anlamadığım şeyler...Beni yerden kaldırmaya çalışıyorlar.Herşey çok net...Çok canlı...Güçleri yetmiyor.Çevrem kararıyor.Gitgide....

Sonsuzluğun kapısını çalıyorum...

Tak...Tak..

İbrahim Ada

• Beğen
Tepkiler: krugersavaşı

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşım yapma böyle yazdığın sürece daha kötü olucaksın:( Unutmaya çalış başka şeyler düşünmeye çalış

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok, bu sadece bir deneme, onla ilgili birşey değil..:)

Sidretül Münteha

Üye
" Acı, Keder, Hüzün, Üzüntü ve Yok Oluşlar. "

Güzel Şeyler İfade Etmişssin Ama Kırmızılı Yazdığım Yer O Kelimeleri Görüp Hissetdim

Benim Sevmediğim Şeyler Bende Yaşadım Bunları Çok Gördüm :)

Böyle Olmaman Dileğiyle Diyorum İbrahim

Aşşş Bırak Bu Yaşantıları Hayata Hep Gelmicez

Eğlenmene Bak Derim ...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Eğlenecek çok şey var fakat, içime kapanığım.Arkadaşlarım beni çok sever ama ben onları eve çağırmıyorum.Evde bilgisayar var, PlayStation 3 var falan filan..14-08-07'den bir gün önce ben bunlarla yatıp bunlarla kalkıyordum.Ama şimdi olmuyor..

krugersavaşı

Üye
Yine döktürmüşsün İbrahim.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Döktürmek gibi bir söz konusu yok, öyle aklıma geleni yazdım.

krugersavaşı

Üye
Gerçekten de o aralar çok bağımlıydı PlayStation'a.Ama şimdi deneme yazmaktan başka birşy ona eğlenceli gelmiyor.

Sidretül Münteha

Üye
Eğlenecek çok şey var fakat, içime kapanığım.Arkadaşlarım beni çok sever ama ben onları eve çağırmıyorum.Evde bilgisayar var, PlayStation 3 var falan filan..14-08-07'den bir gün önce ben bunlarla yatıp bunlarla kalkıyordum.Ama şimdi olmuyor..

Hayatın Şuan Oo Tarihe Bağlı Değil İbrahim.

Aşman Gerek Ciddi Ciddi Hayat Acısı İle Tatlısı İle Güzel Bilmeni İsterim.

Hiç Bir Zamanda Geçen Zamanı Geri Getiremezsin Ki Gayet iyi Biliyosun ...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Böyle zamanlar olur ınsanların hayatında fakat onemlı olan çabuk atlatmaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt