Teknosa'da çalışan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa'da çalışan var mı?
Teknosaya iş başvurusu yaptım ve beni aradılar büyük ihtimal çalışmaya başlıcam.Daha önce teknosada çalışanlar çalışma koşullarından falan bahsedebilir mi?

hımm oraya girmek için ne istiyolar üni şart mı ?

.SeRDaR.

Üye
Genel Müdürlük Ünv Mezunları Bölümüne göre Mağazalarda Lise mezunu olman yeterli.

.SeRDaR.

Üye
Olabilir Ben Teknosa Genel Müdürlükte Güvenlik Görevlisiyim 1 yıl oldu, Ve hala çalışıyorum. Genel Müdürlüğe bizden girenler oldu lise mezunu lakin sağlam bir torpil lazım. Ayrıca, Teknosa mağazalarına iş başvurusu yapıp kabul edilen adaylar ise teknosa Genel Müdürlük Akademi Binasında eğitim alıyorlar. tipleri görseniz zaten Üniv mezunu diyemezsiniz. başvuru yaptığınız bölüme göre bir müddet eğitim alıyorsunuz akademi binasında bence bir deneyin derim.

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi

Hocam biraz daha bilgi almam mümkün mü acaba? Benim çalışacağım bölüm büyük ihtimalle satış elemanlığı olcak.Daha sonra bölüm değiştirme veya yükselme gibi bi şansım var mı?

Tepkiler: .SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye

Hocam biraz daha bilgi almam mümkün mü acaba? Benim çalışacağım bölüm büyük ihtimalle satış elemanlığı olcak.Daha sonra bölüm değiştirme veya yükselme gibi bi şansım var mı?

Satış danışmanlığı üzerine eğitim alıyorsunuz yükselme gibi bir söz konusu değil, Ancak Şöyle bir şey olabilir. çalışmanıza göre sizi değerlendirip genel müdürlüğe çekebilirler, Mağazalardan gelenler olduğu için biliyorum.

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi

Peki çalışma koşulları,ücret vb nasıl?

.SeRDaR.

Üye
O Kadarını bilmem Ancak genel müdürlüğe gelip görüşebilirsin,ben sadece size yardım etmek ve bilgilendirmek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...