Haber Teknosa,Lumia hediye kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teknosa,Lumia hediye kampanyası
Teknosa, Teknosa Kadar Yakın kampanyası ile, 1 kişiye Lumia 1020 2 kişiye de Lumia 525 hediye ediyor.

Katılmak için:

Kampanyada çekiliş hakkı kazanmak için, bilgilerinizi girmeniz yeterli. Ödüle biraz daha yakın olmak, daha fazla çekiliş hakkı kazanmak istiyorsanız, arkadaşlarınızı bu kampanyaya davet edebilirsiniz.

Nasıl Oynarım?


•Öncelikle Teknosa mağazalarına en uzak noktayı tahmin etmen gerekiyor.
•Belirlediğin noktaya tıklayarak pin ekleyebilir ve puanları toplamaya başlayabilirsin.
•Her gün için sadece 3 adet pin hakkın var. Ama unutma, arkadaşlarını davet ederek pin haklarını arttırabilirsin.

Bu kampanyaya, 09.10.2014 tarihine kadar katılabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, emz, Murat Alper ve 1 kişi daha


hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Her memleket icinmi bu verilecek telefonlar yoksa tüm turkiyeyimi kapsiyor 3 toplamda
 
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
:seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6::seytan6:
 
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Java scrpritmi yoksa aboooo .d
 
  • Beğen
Tepkiler: mtoyanik ve Rock Ve Roll
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yok artık, o biraz sağ tık öğeyi denetle olmuş
 
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ya bnm dedim nolcak beyler her şehir icinmi hediyeler yoksa Türkiye dahili 3 oödültekmi
 
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ozaman boskoy gelmez bize
 
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
katılım şartları

18 yaşından küçükler katılamaz katılsa da ödül alamaz
yurtdışından katılınamaz
1000 puan için bir çekiliş hakkı toplamda en fazla 500 çekiliş hakkı kazanılabilir
bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapanlara 'nah' 1020
ödül hakkı devredilemez




Kampanya Katılım Koşulları


1- Kullanıcılar, Teknosa Kadar Yakın Kampanya Uygulamasına’na [“Uygulama”] sayfasından 19.09.2014 (Saat 18:00) - 09.10.2014 (Saat 15:00) tarihleri arasında erişebileceklerdir.
2- Uygulama süresi sonunda kendiliğinden sona erecek olup, bu sürenin sona ermesiyle hiçbir şekilde katılım kabul edilmeyecektir.
3- 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar. 18 yaşından küçüklerin Uygulama’ya katılmış ve ödüle hak kazanmış olmaları halinde kendilerine ödül teslimi yapılmayacaktır.
4- Uygulama’ya Türkiye sınırları dışından katılım gösterilmesi halinde yurtdışındaki katılımcılara ödül teslimi yapılmayacaktır.
5- Uygulama; Uygulama’ya giriş yapan kullanıcıların Türkiye haritası üzerinde istediklerinoktalara iğneler eklemesi ve , eklemiş oldukları iğnelere en uzakta bulunan Teknosa mağazasının km olarak uzaklığını tahmin etmeleri şeklinde gerçekleşmektedir..
6- Kullanıcıların, harite üzerine ekledikleri iğnelerin en uzakta olan mağazaya olan kuş uçuşu mesafeleri ölçülecek ve kullanıcılar en yakında bulunan Teknosa mağazası ile en uzakta bulunan Teknosa mağazasına göre belirlenecek puan sistemi üzerinden tahmin ettikleri mesafeye göre puanl kazanacaklardır. Kullanıcılar. kazandıkları bu puanlar dahilinde kampanya sonunda dağıtılacak ödüller için çekiliş hakları kazanırlar.
7- Kullanıcılar kazandıkları her 1000 puan için 1 çekiliş hakkı kazanırlar. Bir kullanıcı maksimum 500 çekiliş hakkı kazanabilir.
8- Kullanıcılar uygulama süresi boyunca daha önceden iğne eklemiş oldukları noktalara tekrar iğne ekleyemezler. Uygulama kapsamındaki her tahmin yeni bir lokasyona göre yapılmalıdır.
9- Kullanıcıların günlük 3 iğne ekleme hakkı bulunmaktadır.
10- Kayıt formunu eksiksiz olarak dolduran her kullanıcı ekstra 1 adet çekiliş hakkı kazanır.
11- Kampanya bitiminde yapılacak Milli Piyango çekilişi ile belirlenen kullanıcılar, 1 Adet NOKIA LUMIA 1020 BLACK AKILLI TELEFON, 2 Adet NOKIA LUMIA 525 BLACK AKILLI TELEFON ödüllerinden birisini almaya hak kazanacaktır.
12- Her bir katılımcı yalnızca bir ödül kazanabilir. Bir katılımcının çekilişi birden fazla kere kazanması halinde dahi katılımcıya ilk çekilişte kazandığı ödül verilir ve başkaca ödül verilmez.
13- Katılımcı ödül hakkını başka bir üçüncü kişiye devredemez, ödül karşılığı nakit talep edemez ya da ödülünü değiştiremez.
14- Ödüle konu olan eşya bedeline dahil olan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler katılımcılar tarafından ödenir.
15- Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. ve 41? 29! kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve hediye kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
16- Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. ve 41? 29! bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
17- Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. ve 41? 29! sorumlu tutulamaz.
18- Kampanyaya katılan herkes kampanya katılım koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
19- Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. ve 41? 29! önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
20- 18.09.2014 (Saat:12:00) – 09.10.2014 (Saat 15:00) Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİC.A.Ş.’ne ait TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİC.A.Ş mağazalarının tanıtımının yapıldığı internet sitesine ad, soyad, telefon ve adres bilgileri ile birlikte ücretsiz giriş yaparak konum belirleme uygulamasında yer alan Türkiye haritası üzerinde işaretledikleri noktaya en yakın Teknosa mağazası arasındaki mesafenin her 1000 metresi için kazanacakları 1000 puana 1 çekiliş hakkı verilecektir. (Kullanıcıların günlük 3 adet konum belirleme (işaretleme) hakkı vardır.)
21- Talihliler 17.10.2014 tarihinde saat:14.:30’da ESTABOOM REKLAM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. (Estaboom Toplantı Salonu) Fulya Mah. Ali Sami Yen Sok. Gün Apt. No:4 K:1 D:5 Gayrettepe/İSTANBUL adresinde noter huzurunda halka açık olarak çekilişle belirlenecektir. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 1 kişi NOKIA LUMIA 1020 BLACK AKILLI TELEFON (Hat ve Kart Hariçtir), 2 kişi NOKIA LUMIA 525 ORANGE AKILLI TELEFON (Hat ve Kart Hariçtir) ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler, 22.10.2014 tarihli Birgün Gazetesi’nde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 06.11.2014 tarihleri mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 21.11.2014 tarihleri mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez.
22- Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İnternet katılımında ad-soyad, telefon ve adres bilgilerini eksik girenlere çekiliş hakkı verilmeyecektir. İkramiyeye konu olan eşya ve / veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
23- Bu kampanya TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş. tarafından MPİ’nin 17.09.2014 tarih ve 40453693-255.01.02/2827-7359 sayılı izni ile ESTABOOM tarafından düzenlenmiştir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 258 88 50 nolu ESTABOOM Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Dexsite

Dexsite

Üye
Nasıl işaretleme yapıyoruz :dry:

EDİT:Buldum
 


Üst Alt