DeV/AsA Üye Buğra' Alıntı: Teknosa Android Telefon pazarına giriş yaptı. Genişletmek için tıkla ... Ve kaybetti.
muhammettvurucu Üye Yeminle ucururdu byAndroid' Alıntı: Lansman fiyatından satsa hep yok satardı Genişletmek için tıkla ...
Yeminle ucururdu byAndroid' Alıntı: Lansman fiyatından satsa hep yok satardı Genişletmek için tıkla ...
yeumyang Moderator Buğra' Alıntı: Onlar da satamadijlari zaman anlarlar hata yaptıklarını Yakın da vestel Venüs 2 de tanitlabilir snap615 olabilir Yeni cihazlar yavaş yavaş piyasaya giriyor keşke ek vergi olmasaydı ve taksit devam etseydi Genişletmek için tıkla ... taksit işinin kalkması aslında bir yönden iyi oldu benim gibi asgari ücretle calışanlar borca girip cihaz alamıyorlar taksit işi olsa şimdiye kadar coktan cihaz almıştım olmayınca alamadım bir yönden iyi oldu vestel venüs 2 nasıl olur acaba
Buğra' Alıntı: Onlar da satamadijlari zaman anlarlar hata yaptıklarını Yakın da vestel Venüs 2 de tanitlabilir snap615 olabilir Yeni cihazlar yavaş yavaş piyasaya giriyor keşke ek vergi olmasaydı ve taksit devam etseydi Genişletmek için tıkla ... taksit işinin kalkması aslında bir yönden iyi oldu benim gibi asgari ücretle calışanlar borca girip cihaz alamıyorlar taksit işi olsa şimdiye kadar coktan cihaz almıştım olmayınca alamadım bir yönden iyi oldu vestel venüs 2 nasıl olur acaba
hasan3472ty Üye byAndroid' Alıntı: Bu telefon neysede HTC nin yeni tanıttığı telefonlar Snapdragon 210 la geliyor Genişletmek için tıkla ... O cihazlar Hindistan fakir kesimleri ve benzer ülkelere gidecek
byAndroid' Alıntı: Bu telefon neysede HTC nin yeni tanıttığı telefonlar Snapdragon 210 la geliyor Genişletmek için tıkla ... O cihazlar Hindistan fakir kesimleri ve benzer ülkelere gidecek
byAndroid Üye chita_man' Alıntı: O cihazlar Hindistan fakir kesimleri ve benzer ülkelere gidecek Genişletmek için tıkla ... Kim dedi oralarda çıkacak diye en ucuzu 200 dolar seviyesinde olacakmış. Hiçte ucuz durmuyor
chita_man' Alıntı: O cihazlar Hindistan fakir kesimleri ve benzer ülkelere gidecek Genişletmek için tıkla ... Kim dedi oralarda çıkacak diye en ucuzu 200 dolar seviyesinde olacakmış. Hiçte ucuz durmuyor