Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Örneğin size zaman makinesini göstersem nasıl tepki verirsiniz?Düşünsenize...Milattan önceki yıllarda günümüzdeki teknoloji olsa nolurdu? Yani her şey o günün şartlarıyla olacak ama zaman yolcusu gelip iPhone gösterse insanlara nasıl olurdu? Video açıp izletse tepkileri ne olurdu? Ya da yolcu uçağı geçse havadan bir anda, internet, motor gibi şeyler olsa, zaman yolcusu getirse tepkileri ne olurdu?
Sağlam cevap.Örneğin size zaman makinesini göstersem nasıl tepki verirsiniz?
Ne var?Ya varsa
Daha uzaya gitmedik o yüzdenBir de uzaylı gemisi var ama görmediniz.
Milattan öncekilerde cep telefonunu görmedi ama cep telefonu vardı.Daha uzaya gitmedik o yüzden
Vardı ama keşfedilmemiştiMilattan öncekilerde cep telefonunu görmedi ama cep telefonu vardı.
İşte sırf bundan ötürüHer teknoloji keşfedilmeyi bekler, bazen keşfedilir, bazen de keşfedilemez.
Uçtuysan inebilirsin, indiysen etrafa bak, etrafa baktıysan anla.İşte sırf bundan ötürü
Yapay zekalar çoğalmalı ve aq seviyesi yüksek akıllı insanlar yaşatılmalı gerisi telef edilmeli infaz edilmeli
Kıyım, soykırm yapılmalı bunun içinde 3.dünya savaşı çıkmalı
Mesaj birleştirildi:
Biraz uçtum heralde
Kafa uçmuş yine benimUçtuysan inebilirsin, indiysen etrafa bak, etrafa baktıysan anla.
3. dünya savaşını mı bekliyorsunuz?Kafa uçmuş yine benim
Arada böyle oluyor.
Şimdi iyiyim
İstiyorum hem de çok3. dünya savaşını mı bekliyorsunuz?
Savaş değil, hayatta kalmak için büyük bir mücadele patlak verecek, savaştan daha zor ama daha adil bir kaos.İstiyorum hem de çok
Ne kadar çok insan ölürse
o kadar rahat oluruz ben iki türlü de rahatım ölsem de gam yemem ama savaşın olmasını bekliyor ve istiyorum
Bu orta vade için geçerliSavaş değil, hayatta kalmak için büyük bir mücadele patlak verecek, savaştan daha zor ama daha adil bir kaos.
Kullanacak kimse kalmadıktan sonra kim kullanacak?Bu orta vade için geçerli
Bi 2, 3 sene sonra mermiler havada uçuşacak.
RobotlarKullanacak kimse kalmadıktan sonra kim kullanacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?