Teknoloji köpekleri konuşturdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teknoloji köpekleri konuşturdu!

konuşan kuyruk!

Kuyruğunu salladığı zaman köpeğinizin mutlu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Tekrar düşünün; oyun ya da yiyecek için, biraz daha sevgi için, kim bilir belki de acilen dışarı fırlamak için kuyruğunu sallıyor olamaz mı? Halılarınızın başına kötü şeyler gelmeden köpeğinizin dilini çözmek istiyorsanız, size göre olabilir.
James Auger ve Jimmy Loizeau tarafından geliştirilen ‘Augmented Animals’ projesinin bir sonucu aslında. Tail communicator (kuyruk haber verici de diyebilirz.) köpeğin WPM (wags per minute/dakikadaki sallantı sayısı) değerini ölçerek, köpeğinizin ilgisini sözcüklere dönüştürüyor ve LED çalar saatler gibi kuyruğundan okunmasına sağlıyor!

blackmetalic

blackmetalic

Üye
yok artık........

leiche

leiche

Emekli Yönetici
birgün olurda köpek beslersen okurum bunu :D

omayra

Üye
hayvanlar seslerle ve özellikle kuyrukları ile kendilerini anlatırlar. Mesela benim oğluşum, kızdığında kuyruğunu kırar, sevilmek isteyince kuyruğu dimdik olur ve gırlar. Mama istediğinde, bir yerde kapalı kaldığında yardım istediğinde, oyun istediğinde hep farklı farklı miyavlar. Pek şirindir çok tatlıdır oğluşum. Şimdi uyuyor ah ben gidip bir mıncıklayım da geleyim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt