Teknoloji harikası led ampuller

Sponsorlu Bağlantılar

silverlednet

silverlednet

Üye
    Konu Sahibi
Teknoloji harikası led ampuller
Teknoloji harikası led ampuller


Led Ampul standart Flamanlı akkor ampullere kıyaslandığında pozitif bir özelliği vardır. Aydınlatma araçlarının dikey akışı, mekanı direk ışık alınmasını sağlamak suretiyle, klasik olarak büyük oranda azaltır. Işık kaynakları içinde karanlık alan kalmaz.

Sonuç ise, çevreye yayılan ışık optimum şekilde dağılır ve enerji giderleri ve ışık kirliliği gibi bir durum meydana gelmez. Çok güçlü Lümen Değeri yüksek ışık kaynağı son derece elverişlidir. Konvansiyonel akkor floresan ampuller ve sodyum buharlı (ve cıva) lambaya oranla%50 ila 80, daha tasarruflu lambalara göre kıyaslandığında %10 ila 20 daha fazla enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Uzun kullanım sürelerine bağlı kalarak, ampullerin devamlı hizmet kesintisinin arızalanmasına, hasar durumunda değiştirme gibi birtakım gereksinmelerin luzum olmamasına yardımcı olur, ve bakımla ilgili olarak harukulade tasarruf sağlamaktadır. Ampuller ortalama 50.000 saatten daha uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir, bu da yaklaşık günlük olarak 8 saat yanan bir ampulün kullanım süresi 17 sene olması demektir.

Silverled LED ampuller ısınmadaki farklılıklara ve vibrasyona karşı daha sağlamdır. bu da kullanım esnasında herhangi bir kesinti olmamasını sağlar. Floresan'ların veya sodyum buharlı lambanın aksine, T8,T5 Floresan aydınlatma araçları çok çabuk devreye girer ve -30 ºC’yi bulan düşük ısılarda bile en iyi parlaklığı ve renk algılamalarına çıkabilmesi için bir çalıştırma zamanına gerek duymazlar.
 
PALA.

PALA.

Üye
Ürünlerin watt, lümen ve fiyatlarınıda yazarsanız iyi olur.
Piyasada bol miktarda dandik led ampuller var, içinde regüle devresi bile yok ve 1 hafta sonra bozuluyor, dikkat etmek lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
408
hikmet366
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
423
x-scarface
spy ghost
Cevap
0
Görüntüleme
469
spy ghost
Cevap
3
Görüntüleme
452
jeki01


Üst Alt