Teknoloji Haberleri Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Teknoloji Haberleri Hakkında Soru
Arkadaşlar Teknoloji Haberleri Konusuna new topic acmak haber gondermek istiyorum hata veriyor yasaklı bölüm yetkiniz yok falan mesajı cıkıyor daha önceden gönderdimDe yayınlandı. şimdi neden böyle? :S:S Konu site hakkında bölümüne acılması gerekirdi ama ilgi gören yerlerden biri burası

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Son zamanlarda Teknoloji Haber bölümüne gereksiz ve alakasız haber yayınlama girişimi çok fazla oluyordu. Buna engel olmak için o bölümdeki üye yetkileri düzenlendi.

Ayrıca, konuyu Gereksiz Mesajlar bölümü yerine Site Hakkında bölümüne açmanız daha uygundu. Çünkü sorunuzun cevabını o bölümde aktif olan üyelerden değil; yöneticilerden alacaksınız. Saçma bir gerekçe olmuş.

Ozan

Ozan

Admin
Onaylanmayı bekleyen çok sayıda konu var, onaylandıktan sonra da birkaç kural belirlenerek tekrar konu açma yetkisi verilecektir.

sonbela

sonbela

Üye
    Konu Sahibi
Bilgileriniz İçin Teşekkür ederim. Hasan Abi O kategoride Oğuz arkadaşımız gayet başarılı çalışmalar yapıyor, ilk onun okuyacagını tahmin ettim ama onunda yetkili oldugu bölüm belli bunu göz önünde bulundurmadan acmışım üzgünüm.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bilgileriniz İçin Teşekkür ederim. Hasan Abi O kategoride Oğuz arkadaşımız gayet başarılı çalışmalar yapıyor, ilk onun okuyacagını tahmin ettim ama onunda yetkili oldugu bölüm belli bunu göz önünde bulundurmadan acmışım üzgünüm.

Üst yönetim harici bu konularda bilgili değildir. Admin veya Co.admin'ler ancak bilgi verebilir.

İyi geceler. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt