senin lafınla aya bile bakmam ben neyise bir daha bu konuya girmeyeceğim zaten
Formda amaç bir sorunu kestirip ortaya atmak yerine, ayrıntılı yazılabilmesi. Biri "şu çalışmıyor" diye yazarsa biz nerden bileceğiz hangi stil hangi telefon?Yaşa göre cevap yazdığını anladım. Aslında bu normal çünkü yaşı küçük olanlar toplumumuzda çoğu yerde dışlanırlar. Ben, sorunları direkt cevaplayabilirdim, ancak bir insanı sevindirmek daha iyidir düşüncesiyle sorunları Oğuzhan'a yönelttim. Kendisi de cevaplamaya çalışıyor, cevaplayamazsa bildiriyor biz cevaplıyoruz. Bu yeni bir yöntem. Bizim işlerimiz var, herkese yetişemiyoruz, Oğuzhan bu açığımızı kapatıyor.
Oğuzhan form hakkında çok doğru söylüyor. Gerçi sende forma uyarak cevap vermişsin ama Oğuzhan daha düzgün istiyor o ayrı meseleFormda amaç bir sorunu kestirip ortaya atmak yerine, ayrıntılı yazılabilmesi. Biri "şu çalışmıyor" diye yazarsa biz nerden bileceğiz hangi stil hangi telefon?
@Oğuzhan: Bence formu kaldır yerine "telefon modelinizi, yüklediğiniz T.C.K v1 Final stilini ve sorununuzu ayrıntılı yazarsanız sorunlarınız daha hızlı çözülür" yaz. Böyle daha mantıklı.
kardeşler ben tel modeli yazmıyorum çünkü hepsinde bu var biliyorum uygulama eklerken widgete orda Ns devamında bir uygulama var ve bir ise yaramıyor sanırım birşeyin kalıntısı ana çözemedim onu nasıl kaldırabilirım bu beta da final de de var hep tarif eder misiniz kaldırım ben onu tsk şimdiden
evet kardeş tel kitleniyor ya durduk yere normal kendi yaptığımi Cwf yüküyorum sorun yok o sorun oluyor kaldırmayi tarif ederseniz ben kadiririm net yok tekrar indirmek için de indirdirdiğim olanı düzenleyim

evet kardeş tel kitleniyor ya durduk yere normal kendi yaptığımi Cwf yüküyorum sorun yok o sorun oluyor kaldırmayi tarif ederseniz ben kadiririm net yok tekrar indirmek için de indirdirdiğim olanı düzenleyim
Nedense burayada hep nfe ile yapılacak şeylerin sorunları geliyor![]()
Sevinmen lazım sorun olmadığı için.ne ile ilgili sorun gelecek peki ya yapılan CWF ler de olan sorunu söylüyorum burda kişisel sorun mu söylüyorum uğraştın bulamadım neyin artığı olduğunu yolunu söyleyin yaparız bizde forum da bu şekil cevap ile sorun giderilmez az rambo dan örnek al açtığınız konulara isi gücü bırakır yardım etmeye çalışıyoruz bizde elimiz dem geldiğince yardımcı olmayacaksan geçmeyeceksin işin basına sorula sorula hatalar en az seviyeye indirimeye çalışılıyor bur da ve genel bir seyi söylüyorum bende
Tamam buna göre haraket etmeye çalışırım. Terslediğim herkesten özür dilerim.
Anlayışlısın İşte bu yüzden ekibe aldım seniAnlayışlısın
![]()