Teknik Sorunlar ve Çözümleri|27.05.2012 17:00 Güncelleştirildi| T.C.K [İlk Mesajı Oku]

Sponsorlu Bağlantılar

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
senin lafınla aya bile bakmam ben neyise bir daha bu konuya girmeyeceğim zaten

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Benim tek amacim sorunu olanlara yardimci olabilmek + formlari doldurarakta yardimci olabilmem daha iyi oluyor cunku karisiklik olmuyor. Daha iyi hizmet verebilmek icin ugrasiyoruz karsilastiklarimiza bak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
senin lafınla aya bile bakmam ben neyise bir daha bu konuya girmeyeceğim zaten

Yaşa göre cevap yazdığını anladım. Aslında bu normal çünkü yaşı küçük olanlar toplumumuzda çoğu yerde dışlanırlar. Ben, sorunları direkt cevaplayabilirdim, ancak bir insanı sevindirmek daha iyidir düşüncesiyle sorunları Oğuzhan'a yönelttim. Kendisi de cevaplamaya çalışıyor, cevaplayamazsa bildiriyor biz cevaplıyoruz. Bu yeni bir yöntem. Bizim işlerimiz var, herkese yetişemiyoruz, Oğuzhan bu açığımızı kapatıyor.

Oğuzhan form hakkında çok doğru söylüyor. Gerçi sende forma uyarak cevap vermişsin ama Oğuzhan daha düzgün istiyor o ayrı mesele :) Formda amaç bir sorunu kestirip ortaya atmak yerine, ayrıntılı yazılabilmesi. Biri "şu çalışmıyor" diye yazarsa biz nerden bileceğiz hangi stil hangi telefon?

@Oğuzhan: Bence formu kaldır yerine "telefon modelinizi, yüklediğiniz T.C.K v1 Final stilini ve sorununuzu ayrıntılı yazarsanız sorunlarınız daha hızlı çözülür" yaz. Böyle daha mantıklı.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Yaşa göre cevap yazdığını anladım. Aslında bu normal çünkü yaşı küçük olanlar toplumumuzda çoğu yerde dışlanırlar. Ben, sorunları direkt cevaplayabilirdim, ancak bir insanı sevindirmek daha iyidir düşüncesiyle sorunları Oğuzhan'a yönelttim. Kendisi de cevaplamaya çalışıyor, cevaplayamazsa bildiriyor biz cevaplıyoruz. Bu yeni bir yöntem. Bizim işlerimiz var, herkese yetişemiyoruz, Oğuzhan bu açığımızı kapatıyor.

Oğuzhan form hakkında çok doğru söylüyor. Gerçi sende forma uyarak cevap vermişsin ama Oğuzhan daha düzgün istiyor o ayrı mesele :) Formda amaç bir sorunu kestirip ortaya atmak yerine, ayrıntılı yazılabilmesi. Biri "şu çalışmıyor" diye yazarsa biz nerden bileceğiz hangi stil hangi telefon?

@Oğuzhan: Bence formu kaldır yerine "telefon modelinizi, yüklediğiniz T.C.K v1 Final stilini ve sorununuzu ayrıntılı yazarsanız sorunlarınız daha hızlı çözülür" yaz. Böyle daha mantıklı.

Yasimin kucuk olmasina ragmende ne kadar olgun davrandigimi biliyor Furkan Abi. Tamam konuyu duzeltiyorum simdi.

strokee

Üye
kardeşler ben tel modeli yazmıyorum çünkü hepsinde bu var biliyorum uygulama eklerken widgete orda Ns devamında bir uygulama var ve bir ise yaramıyor sanırım birşeyin kalıntısı ana çözemedim onu nasıl kaldırabilirım bu beta da final de de var hep tarif eder misiniz kaldırım ben onu tsk şimdiden

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
kardeşler ben tel modeli yazmıyorum çünkü hepsinde bu var biliyorum uygulama eklerken widgete orda Ns devamında bir uygulama var ve bir ise yaramıyor sanırım birşeyin kalıntısı ana çözemedim onu nasıl kaldırabilirım bu beta da final de de var hep tarif eder misiniz kaldırım ben onu tsk şimdiden

Sorun yapıyor mu?

strokee

Üye
evet kardeş tel kitleniyor ya durduk yere normal kendi yaptığımi Cwf yüküyorum sorun yok o sorun oluyor kaldırmayi tarif ederseniz ben kadiririm net yok tekrar indirmek için de indirdirdiğim olanı düzenleyim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş tel kitleniyor ya durduk yere normal kendi yaptığımi Cwf yüküyorum sorun yok o sorun oluyor kaldırmayi tarif ederseniz ben kadiririm net yok tekrar indirmek için de indirdirdiğim olanı düzenleyim

Nedense burayada hep nfe ile yapılacak şeylerin sorunları geliyor :angry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Yamasını hazırladım ve ekledim. Yamaları bulmak için: (burada Yamalar menüsüne gir).

Yama: [T.C.K] NSmlDSSync Düzeltme - Ovi Senkron isimlidir.

---------- Eklendi @ 13:40:21 ---------- Yazıldı @ 13:40:01 ----------

Nedense burayada hep nfe ile yapılacak şeylerin sorunları geliyor :angry:

Ne güzel işte, sorun yok demekki :) Sevinmen lazım sorun olmadığı için.

strokee

Üye
ne ile ilgili sorun gelecek peki ya yapılan CWF ler de olan sorunu söylüyorum burda kişisel sorun mu söylüyorum uğraştın bulamadım neyin artığı olduğunu yolunu söyleyin yaparız bizde forum da bu şekil cevap ile sorun giderilmez az rambo dan örnek al açtığınız konulara isi gücü bırakır yardım etmeye çalışıyoruz bizde elimiz dem geldiğince yardımcı olmayacaksan geçmeyeceksin işin basına sorula sorula hatalar en az seviyeye indirimeye çalışılıyor bur da ve genel bir seyi söylüyorum bende

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
:D Aslında sorun olması telefonun nasıl çalıştığını hatırlatıyo. Telefonu kullanmadığım için şu an hiç bişey bilmiyorum ne var ne yok :D

strokee

Üye
sağol rambo kardeş allah razı olsun

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
ne ile ilgili sorun gelecek peki ya yapılan CWF ler de olan sorunu söylüyorum burda kişisel sorun mu söylüyorum uğraştın bulamadım neyin artığı olduğunu yolunu söyleyin yaparız bizde forum da bu şekil cevap ile sorun giderilmez az rambo dan örnek al açtığınız konulara isi gücü bırakır yardım etmeye çalışıyoruz bizde elimiz dem geldiğince yardımcı olmayacaksan geçmeyeceksin işin basına sorula sorula hatalar en az seviyeye indirimeye çalışılıyor bur da ve genel bir seyi söylüyorum bende

Ne oluyor ben sanki yeter artık bıktım sizden demişim gibi yazdın ben sadece telefonuma hasret kaldığım için öyle yazıyorum sorunlar aklıma onu getiriyor.

strokee

Üye
tamam senin hasretin olabilir telefonuna ama verdiğin cevap öyle bende iki forum sahibiyim ama sorunlara böyle yaklaşmıyorum sorunlar ile ilgilenmek senin görevin ise bu şekil davranilmaz dikkatini çekerim başımdan atar gibi cevap verilmez burada yapılan bir çalışmayı en aza indirmeye çalışıyoruz değil mi lütfen kişisel sorunları buraya yansıtmak değil yani görevin rambo ya sor dediğim de yanlışlık yada kaba birşey varsa atabilir forumdan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oğuzhan, millet her türlü sorunu buraya yazacak. Başka çareleri var mı? Tek sorun çözüm konumuz bu çünkü.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Tamam buna göre haraket etmeye çalışırım. Terslediğim herkesten özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
varrior_1

varrior_1

Üye
Selam...
Bu CFW yi yükledikten beri
telefona
hard format atamıyorum... BaşkaCFW atmaya çalıştım iki CFW nin karışımı gibi birşey oldu
telefon
saçmalıyor... Lütfen yardım...

5800 XM v60
T.C.K v1 Final SP1 Hatasız C6 CFW -> N97/X6/5800/5530/52XX
Stil 2

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sanırım, bizim hard format sonrası kaldırdığımız ülke, tarih, saat sorguları gelmiyor. Sende hard format atamadığını sanıyorsun. Hard format atılıp atılmadığını saatten anlayabilirsin. Eğer telefon açıldığında saat 09:00 ise, format atılmıştır.

Üst Alt