Uyarı: Artık şamata gırgır yerine sadece sorun mesajları görmek daha güzel olabilir. Hem benim takip etmem hemde siz üyelerin sorunlara cevap bulması daha kolay olur.

Tekniker'imiz, helal olsun güzel konuTüm sorunları buraya yönelteceğiz artık.
Furkan güzel kardeşim bu kardeş konu açmış ama yazdığı mesajlardan bir yardımcı olma havası yok maalesef sana yazıyorum yinede
model x6
stil 5
sorunlar
1-Media bar da ve tabiki telde Accel switch yok yüklersek eğer dahili birleşen hatası veriyor
2-Office dahili bileşen hatası veriyor
3-Ekran parlaklık hassas değil
4-hiçbir tuş kilidinin kısayolu yok
5-tuş kilitliyken müzik lerde ve radyoda ses ayarı yapılmıyor
6-RAM zaman geçtikçe hiçbir prog ve oyun çalıştırmasakda 30 mb kadar düşüyor ilk açılış 50 mb
7-sarj çok çabuk bitiyor
not: cevaplayacak ilgili kişinin bilgisine telde kurulumda hiçbir sorun yoktur.lütfen yardım edeceksen cevap yaz yoksa kısaca sen yapamamışındır deme lütfen
Furkan güzel kardeşim bu kardeş konu açmış ama yazdığı mesajlardan bir yardımcı olma havası yok maalesef sana yazıyorum yinede
model x6
stil 5
sorunlar
1-Media bar da ve tabiki telde Accel switch yok yüklersek eğer dahili birleşen hatası veriyor
2-Office dahili bileşen hatası veriyor
3-Ekran parlaklık hassas değil
4-hiçbir tuş kilidinin kısayolu yok
5-tuş kilitliyken müzik lerde ve radyoda ses ayarı yapılmıyor
6-RAM zaman geçtikçe hiçbir prog ve oyun çalıştırmasakda 30 mb kadar düşüyor ilk açılış 50 mb
7-sarj çok çabuk bitiyor
not: cevaplayacak ilgili kişinin bilgisine telde kurulumda hiçbir sorun yoktur.lütfen yardım edeceksen cevap yaz yoksa kısaca sen yapamamışındır deme lütfen
açılış ve kapanış ekranına daha cafcaflı bi resim koyayım dedim bi kac biseyler deqistirdim bozuldu artık kısa bir an ekran sacmalıyor qirerken bu açılış kapanış ekranları nasıl yapılıyor dosyalar nereye atılıyor biliyorsan ayrıntılı acıklarmısın sayın müdür![]()
![]()
aynı işlemleri yapmaktayım ancak t9 da hiç bir farklılık yok
Telefonun Modeli :5800 xm
Telefonda Bulunan Yazılımsal
Sorun : Yazılımdaki klavyeyi beğenmeyip n8 klavye attım ama tam ekran qwert de silme tuşunun yanında diğer klavyeye gçme tuşu olması lazımken silme tuşu büyüdü, yazılımdaki klavyeyi nasıl silebilirim
Bir başka sorun:C5 tuş klidi kullanmak istiyorum dosyaları bende var ancak attığımda iki tuş kilidi çakıştığı için diğer tuş kilidide gitti diğer tuş kilidini kaldırmak için hangi dosyaları silicem?
Telefonda Yüklü Olan T.C.K
CFW'lerinden Hangi Çeşiti
Kullanıyorsunuz : 5800 v60 stil 2
Telefonun Modeli :5800 xm
Telefonda Bulunan Yazılımsal
Sorun : Yazılımdaki klavyeyi beğenmeyip n8 klavye attım ama tam ekran qwert de silme tuşunun yanında diğer klavyeye gçme tuşu olması lazımken silme tuşu büyüdü, yazılımdaki klavyeyi nasıl silebilirim
Bir başka sorun:C5 tuş klidi kullanmak istiyorum dosyaları bende var ancak attığımda iki tuş kilidi çakıştığı için diğer tuş kilidide gitti diğer tuş kilidini kaldırmak için hangi dosyaları silicem?
Telefonda Yüklü Olan T.C.K
CFW'lerinden Hangi Çeşiti
Kullanıyorsunuz : 5800 v60 stil 2
şu tuş kilidini silmeyi ?
şu tuş kilidini silmeyi ?
c5 tuş kilidiyle değişmek istiyorum biraz deniycemOğuzhan söylemiş. Yine de yazıyorum: Tuş kilitlerini tamamen ortadan kaldırmak mı istiyorsun yoksa değiştirmek mi?
Yardimci olamiyorum degil. Size orda form vermisim fakat sizin yaptiginiz duz yazi hemen gondermek. Ve boyle oldugu surece asla yardim etmeyecegim. Kurallardan biri. Bundan sonra boyle. Formu veren dudugu calar.
---------- Eklendi @ 09:26:12 ---------- Yazıldı @ 09:24:18 ----------
Bunu NFE ile yaptiysan Modifikasyon/Bilgiye yazmalisin
formu görmedim kusura bakmada burasıda devlet dairesi değil sende memur değilsin ne bu forma uy felan orada sorunları yazmışım zaten 3 aşaşğı 5 yukarı formada benziyor neyise senin gibi birinden yardım istemedim ben furkandan istemiştim ama dediğim gibi lakayıt biri olduğun belliydi o yüzden yazdım ama furkan da o yazına çanak tuttu ben sadece furkana yakıştıramadım senden bekliyordum furkandanda ALLAh razı olsun emekleri büyük ona lafım yok ama senin gibi birinden asla yardım istemem kurduğun cümellerden böyle biri olduğun belliydi neyise furkan cfw de hiçbir sorun yok 10 numara cfw olmuş kardeş tekrar tşkler