Telefonun Modeli :5800- Black
Verdiğiniz yamaların hepsi bütün telefonlarla uyumlumu acaba? bide çok yama yüklemek telfonu kasar gibime geliyo değrumu düşünüyorum?
Bide android tarzı yazı tipi ekleme durumunuz varmı yamalara?
tck finali yükledim ama t9 olayını çözemedim verdiğiniz dosyayı klosöre atmama rağmen t9 hala aynı oluyor telefon 5250 stil 3
5230 a stil 5 kurdum. Ancak telefonda hafıza kartı takılı iken telefon açılmıyor. Kartı çıkarıp acıyorum sonra kartı takıyorum anca öyle oluyor. Neden olabilir sizce?
5230 a stil 5 kurdum. Ancak telefonda hafıza kartı takılı iken telefon açılmıyor. Kartı çıkarıp acıyorum sonra kartı takıyorum anca öyle oluyor. Neden olabilir sizce?

evet verilen tum yamalar uyar.
---------- Eklendi @ 18:08:42 ---------- Yazıldı @ 18:02:29 ----------
Hafiza kartindaki predic klasorunu sil ve istedigin predic klosorunu hafiza kartina kopyala.
aynı işlemleri yapmaktayım ancak t9 da hiç bir farklılık yok
1-daha küçük bir font için hangisni kullanayım
2-acces switch yok paylaşırmısınız

yamalra android yazı tipi eklmeniz mümkünmü acaba?
acces switch menu de yok ama ev ekranındaki kısa yol da var onu kullabilirsin.(oguzhan inşallah kızmadın1-daha küçük bir font için hangisni kullanayım
2-acces switch yok paylaşırmısınız
)
acces switch menu de yok ama ev ekranındaki kısa yol da var onu kullabilirsin.(oguzhan inşallah kızmadın)
Maşallah yardım konusu değil eğlenme şamata konusu sanki. Bundan sonra form doldurarak mesaj atmayanlara cevap vermiycem.Kızmadım.Maşallah yardım konusu değil eğlenme şamata konusu sanki. Bundan sonra form doldurarak mesaj atmayanlara cevap vermiycem.
o zaman ilk şey bendn gelsin :
Telefonun Modeli : N97 MİNİ
Telefonda Bulunan Yazılımsal Sorun : TELEFONUN ORJİNAL QWERTY KLAVYESİNDEKİ HARFLARİN (SHİFT TUŞUNA BASILARAK BİR TUŞTAKİ İKİNCİ GÖREVİN YERİNE GELMEMESİ. ÖRNEK : "B" HARFİNDE İKİNCİ GÖREV "İ" OLMASI GEREKİRKEN HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR. VE BU GÖREV BAŞKA TUŞA ATLAMIŞ.
Telefonda Yüklü Olan T.C.K CFW'lerinden Hangi Çeşiti Kullanıyorsunuz :N97 MİNİ rm 555 STİL-1
Klavyeli olmadığı için telefon :/Hangi stilde? Olabilir, doğal bir problemdir.
bende Yüklù bi sorun yok.Beta 3 mü kullanıyon![]()
5800 için olanlarda problem varmış Furkan Abi yazmış bu konunun altına bak istersen.stil 2 parlak ikonluyu kullanıyorum buna bi çözüm bulabilirmiyiz?
---------- Eklendi @ 22:16:47 ---------- Yazıldı @ 22:11:59 ----------
hayır anıl stil 2'yi kullanıyorum anıl bir çözümü var mı bunun
stil 2 parlak ikonluyu kullanıyorum buna bi çözüm bulabilirmiyiz?
---------- Eklendi @ 22:16:47 ---------- Yazıldı @ 22:11:59 ----------
hayır anıl stil 2'yi kullanıyorum anıl bir çözümü var mı bunun
Oğuzhan, şunları not al, bundan sonraki sorunları da bu notlara ekle. Her hafta Pazar günü bana sorunları rapor et.
Şimdiye kadar karşılaşılan sorunlar:
- N97 V22.0.110'da tüm stillerde, tuş ışıkları problemli.
- N97 V22.0.110'da tüm stillerde, sürüklemeli tuş kilidi silik çıkıyor.
- Tüm telefonların özellikle bazı Stillerinde, bazı programlar dahili bileşen hatası veriyor. Dahili bileşen hatası veren programlar: Keylock, Phonetorch
- Tüm telefonların bazı stillerinde, Ovi Haritalar görüntüsü bozuk.
- Nokia 5235'in tüm stillerinde genel bir hata varmış (modlar uygulanmamış gibi).
---------- Eklendi @ 15:54:49 ---------- Yazıldı @ 15:53:56 ----------
Arkadaşlar, sorunlarınıza cevap veremiyorum, Oğuzhan geldiğinde bu sorunları cevaplamaya çalışacaktır ve çözemediklerini bana rapor edecektir.
Bilginize.