Anket Teknik servisi en iyi marka

Teknik servisi en iyi marka hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
    Konu Sahibi
Teknik servisi en iyi marka
Başta kendim olmak üzere eminim ki birçok kişi bu konudan faydalanacaktır.Teknik servis izlenimlerini isteyen herkes paylaşabilir...

Hiç garantiye cihaz yollamadim hangisinin en iyi olduğunuda bilmiyorum en iyi KVK mı

Bu biraz tuhaf olmuş açıklama yapmak gerekirse
teknik servisi iyi marka yok yani Samsung veya LG diye geçilmiyor tabi bi artısı var markalar anlaştığı teknik servislere ne kadar hizmet bedeli ödüyor bunu konuşmak gerekir

mesela önceden k.v.k iyiydi şimdi ise telpa çok çok iyi anında hizmet yapıyor

Nerden biliyorsun derseniz beni çok iyi tanırlar başlarına zamanında bela oldum.

Konu Sahibi
Aslında ben markaların kendi yetkili servislerini sormuştum telpa,kvk falan değil yani ama yinede sayenizde telpanın iyi olduğunu öğrendik...

Sen şu ithalatlara bakanı mı soruyorsun delta, ritzy falan

Ok anladım lg Türkiye servisi garantili falan kendi garantileri

Aslında ben markaların kendi yetkili servislerini sormuştum telpa,kvk falan değil yani ama yinede sayenizde telpanın iyi olduğunu öğrendik...
Maalesef teknik servisleri sadece rapor tutmak için var
gelen cihazları anlaştıkları servislere gönderirler yani kendileri asla vida tutmaz

Bence Nokia ama neden çünkü her seferinde sorunsuz telefonu elime teslim ediyorlar hatta yapamayınca bana yenisini yollamışlardı 1,5 ay beklemiştim ama o da bozuk geldi şimdi tekrardan yolladım hatta götürürken yere düşürdüm ekran kırıldı umarım garantiye girer verilen kağıtta garanti kapsamında yazıyordu ama haydi İnşAllah!

Tepkiler: sat s3 al
    Konu Sahibi
Maalesef teknik servisleri sadece rapor tutmak için var
gelen cihazları anlaştıkları servislere gönderirler yani kendileri asla vida tutmaz
yanlış biliyorsunuz mesela lg veya samsung'un teknik servis şubelerinde ön tarafta müşteri temsilcileri arka tarafta teknik servis olur...
Bkz ben kvk dan note 2 aldım USB portu bozuldu su ile temas var dedi ben para karşılığı yaptırdım
zaten kvk dan herkesin ağzı yanmış,müşteri memmuniyetini hiç düşünmüyor galiba...

Kayseride samsunga bakan oz fedakar var 3 gunde teslim ediyor

O zaman en iyi Samsung mu yani