teknik servis yalan mı söylüyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
teknik servis yalan mı söylüyor?
n82 model telefonumu teknik servise verdim ve 1aydır parça bekliyoruz dediler.ordan aldım ve daha iyi bir servise verdim.bunlarda dio ki 95 tl istioruz.bende dedim ki neden böle benim bildigim yazılımı silinmiş telin.bu kadar pahalı mı.dediki adam telde birde teknik sorun var dedi ,parça değistirdikten sonra yazılım yükleyeceğiz.yazılım silinirken bir parça bozulmuş mu ne dedi öle bişiler dedi.ben yazılımı güncellerken yarıda çıkarmıştım teli ne alaka?

ceo06

Üye
Hocam telefondann felan anlamam ama benim de c6'yı duman ettiler.

hoss

hoss

Üye
adam senden para koparmaya calısmış resmen , ucuz dükkanlara gidersen bu tarz yalanları daha cok duyarsın

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
ne ucuzu hacı aniden çektim ya teli belki doğru olabilir.iki ayrı serviste parça değiştirecez diolar.bu parça neyle ilgili olabilir.veya böle bir olay yaşayan var mı.ve sadece yazılım yükleme kaç tl olur

ceo06

Üye
Yazılım yüklemesi kaç para olacak kardeş. Death Phoenix ile kendin açılmayan telefona yazılım yükleyebilirsin.Olmuyorsa flash sistemi yanmıştır onun da pek tutacağını sanmıyorum yani.20 30 maximum.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
işte benden yanıt bekliolar.yapak mı yapmayak mı die.bnm pc de pek ii deil phoenix icin.ilk başlarda yazılımı silindiğinde phoenixi denedim.program teli görmüştü.ama ya acemiliğımden yada başka bisiden dolayı yapamamıştım.teknik bir sorun olsa pc teli algılamazdı.değil mi agalar.profesyonal kisiliklerden acil yanıt bekliom

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ram değişikliği olabilir ama tam olarak emin değilim.. Bence telefonu alıp JAF ile offline mod firmware atmayı dene.. Kolay gelsin..

ozanazy

ozanazy

Üye
Yaptırma bence araştır. Sana parça değişmesi gerektiğini söyleyen servise değiştirecekleri parçanın adını versinler sen başka servise sor. Örneğin; ram bozuk diyelim adamlar o ram için senden 95 istedi. Sen farklı servislere sor N82 ram fiyatı nedir diye pazarlıkta yap ona göre değiştir.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
jaf ile offine mod derken.telin teknik bir hatası olabilir.bu dediğin tel hiç açılmıoken yazılım yükleme değil mi?bnm asıl sorun bu adamlar neyin parçasını getirtecek yani yazılım yarıda kesilirken hangi parcalar bozulmuş olabilir.bir arkadasımız ram yanmış olabilir dio.farklı düşünen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt