Öneri Tek yönlü oyun önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Minecraft.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Cogs vardı birde üst konuda mevcut. Ben denemiştim, sonra baktım karışık işler, bıraktım :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Cogs vardı birde üst konuda mevcut. Ben denemiştim, sonra baktım karışık işler, bıraktım :D
hepsini indirip deneyecem :) ramazanda iyi gidiyo bu tarz oyunlar :)
katılıyorum, ama zaten zekana güveniyorsan 2-3 saatte bitireceksindir :) ve bitirince yine yaz bana, oyunun gizli bir bölümünü söyleyecem sana bi de o bölümü dene bakalım :D
Bitti dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü ve mürteza16
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hepsini indirip deneyecem :) ramazanda iyi gidiyo bu tarz oyunlar :)
Bitti dostum :)
hadi geçmiş olsun :) şimdi tekrar oyna dediğinde istediğin autosave.den başlayabiliyorsun. dev sineğin olduğu bölümü seç, ama bölüme başladığında ilerleme geri dön merdivenden aşağı in. aşağı indikten sonra sağa ilerle zifiri karanlık bir tünele gireceksin. o tünelden devam et bu sefer :) yani yer yüzünden değil yer altından ilerlemiş olacaksın bu sefer ;) ve o gizli bölümde MUHAKKAK kulaklık şart, çünkü herşey kulağının hassaslığına kalmış :)off yaa tekrar oynayasım geldi :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
hadi geçmiş olsun :) şimdi tekrar oyna dediğinde istediğin autosave.den başlayabiliyorsun. dev sineğin olduğu bölümü seç, ama bölüme başladığında ilerleme geri dön merdivenden aşağı in. aşağı indikten sonra sağa ilerle zifiri karanlık bir tünele gireceksin. o tünelden devam et bu sefer :) yani yer yüzünden değil yer altından ilerlemiş olacaksın bu sefer ;) ve o gizli bölümde MUHAKKAK kulaklık şart, çünkü herşey kulağının hassaslığına kalmış :)off yaa tekrar oynayasım geldi :D
şu bacağına tutunup çıktığımız demi :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu bacağına tutunup çıktığımız demi :)
evet, işte o çukura inmeden tepede iken geri dön merdivenden aşağı in aşağıdan devam et tünelden :)işin komiği maceracı ben o gizli bölümü ilk oynayışımda buldum. daha doğrusu oranın gizli bölüm olduğunu oyun bittikten sonra anladım :) oyun bitince geri döndüm o sinekli bölüme ikincisinde üstten yani normal yoldan gittim bi de öle bitirdim :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
evet, işte o çukura inmeden tepede iken geri dön merdivenden aşağı in aşağıdan devam et tünelden :)işin komiği maceracı ben o gizli bölümü ilk oynayışımda buldum. daha doğrusu oranın gizli bölüm olduğunu oyun bittikten sonra anladım :) oyun bitince geri döndüm o sinekli bölüme ikincisinde üstten yani normal yoldan gittim bi de öle bitirdim :D
bakıyorum şimdi )::D
oynadım da bayağı zordu ya :) bidde benim kulağım yoktur nerden geliyo ses anlamam baya zorlandım kısacık bölümde :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
oyunun zevki de orda :pro:

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi