Tek Suçu Güzel Olmak !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Tek Suçu Güzel Olmak !
Kocası, güzel kadını 'herkes sana bakıyor' diyerek kıskanmaya başladı.

Sonunda bıçak darbeleri ile can verdi.








Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, iş makinesi operatörü 27 yaşındaki Kurtuluş Belen, dövdüğü gerekçesiyle evi terk eden eşi 20 yaşındaki Meryem Belen'i gittiği baba evinde 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kendisini de bacağından yaralayan Kurtuluş Belen tedavi altına alındı.



Mustafakemalpaşa'nın Kestelek Köyü'nde oturan ve bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan Belen çifti arasında, 4 gün önce Meryem Belen'in cep telefonuna bir arkadaşı tarafından gönderilen ‘Bir daha beni arama’ yazan mesaj yüzünden yine tartışma çıktı. Kıskançlık krizine giren Kurtuluş Belen, eşini döverek hastanelik etti. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavisi yapılan Meryem Belen, 1.5 yaşındaki kızını da alarak, oturduğu Kestelek Köyü'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Karacalar Köyü'ndeki babası İsmail Kaya'nın evine gitti.



Dün saat 23.30 sıralarında Karacalar Köyü'ne giden Kurtuluş Belen, eşi Meryem Belen ile konuşmak için kayınpederi İsmail Kaya'nın evine gitti. Eşi ile konuşan ancak eve dönme teklifine ret yanıtı alan Kurtuluş Belen, üzerinde taşıdığı bıçakla Meryem Belen'i 4 yerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kadın, komşuları tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda yaşamını yitirdi. Eşini öldürdüğü bıçağı daha sonra kendi bacağına saplayan Kurtuluş Belen de Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Eti Bor İşletmesi'nde iş makinası operatörü olarak çalışan Kurtuluş Belen'in 4 yıl önce Meryem Belen ile evlendiği, ancak son bir yıldır eşler arasında şiddetli geçimsizlik yaşandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



.
 


EsraKose_38

EsraKose_38

Üye
Cani midir nedir ya?
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Baba evinde buna nasıl müsade edilir :allalla:
 
huri$

huri$

Üye
yazik olmu$ ya bunada cok uzuldum
cocukta birden kimsesiz kalmi$ daha cok kucukmu$ off
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık olmuş
 
my immortal

my immortal

Üye
Yuh ya kıskançlık olur tamam ama bukadarı insanlık dışı:(
 
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
allah cocugun yardımcısı olsun
 

passiv€ aggressiv€

Üye
seven insan kıskanırda bu kadar da deil
 
jackalx_06

jackalx_06

Üye
cehalet,,,,,,,,başka birşey değil.
 
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
kendini bıçaklasaymış keşke hiç üzülmezdim o zaman hayata bak beee sırf güzel olduğu için bu kadınların çektiği çok adaletsizce.uff şimdi bişey derdim ya gidip yüzübne söylemek istiyorum bigüzel ağız burun girmek istiyoum şu herife
 
TUNİK

TUNİK

Üye
Psikopat
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

47MaDo47
Cevap
12
Görüntüleme
497
hasan3472ty
komando04
Cevap
7
Görüntüleme
547
komando04
doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
372
x-scarface


Üst Alt