• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Tek Şarjla 15 Yıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tek Şarjla 15 Yıl
İspanya'nın Barselona kentinde devam eden Dünya Mobil Kongresi'nde, üreticiler cep telefonları için yeni şarj çözümleri sundular.
California şirketi XPAL Power'ın geliştirdiği ve bu ay içinde satışa çıkacak basit bir kalem pille çalışan ve ekranı bile siyah-beyaz olan SpareOne adlı mobil cihaz, Barselona'da tanıtılan ultra özellikli akıllı telefonlarla ters düşüyor.

Cihaz kapalı durumdayken pili 15 yıl, açıkken 2 ay dayanan ve özellikle acil durumlar, felaketlerde ilk yardım telefonu gibi kullanılabilen SpareOne, pahalı olmadığından ve uzun bekleme süresi sayesinde, az gelişmiş ülkeler için de uygun bir cihaz olarak kabul ediliyor.

Çok farklı bir çözüm sunan İsveçli myFC şirketi de suyla şarj edilebilen bir sistemi tanıttı.

Bir fotoğraf makinesindan biraz büyük bir şarj aleti olan PowerTrekk, deniz suyu ya da tatlı suyla çalışabilme özelliği sayesinde kampçılar, insani yardım çalışanları ya da askerlerin kullanımı için son derece uygun bir cihaz olarak görülüyor.

Sektörün devi Duracell'in Barselona'da tanıttığı ve küçük bir tablete benzeyen şarj sistemi PowerMat de, aynı zamanda iki mobil cihazın bataryalarını doldurabiliyor.

Mobil telefon üreticilerini, bu sisteme uyumlu cihaz üretmeye çağıran Duracell, PowerMatt sistemini lokanta masaları gibi kamusal alanlara da yerleştirmeyi düşünüyor.

Şirket, ayrıca otomobil üreticisi General Motors ile de anlaşarak, 2013'ten itibaren şarj sistemini bu markanın tüm araçlarına yerleştirecek. Sistem New York'taki ünlü spor ve sergi sarayı Madison Square Garden'a da konulacak.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Dedem için iyi bir telefon :D

• Beğen
Tepkiler: pltkemal, kraldost, Mazlum Somer ve 1 kişi daha
-efşan

-efşan

Üye
Muhteşem bir şey..
:tşk:

phasan

phasan

Üye
ıyı telefon

'Sefer

'Sefer

Üye
güzelmiş ya :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
umarım bizim telefonların şarjıda bukadar uzun gider :)

----------Eklendi @ 00:12:59 ---------- Yazıldı @ 00:12:28 ----------

umarım bizim telefonların şarjıda birgün bukadar uzun gider :)

serinaga

serinaga

Üye
Kaç zamandır çıkaramadılar şu pili ...

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

lolaman

lolaman

Üye
nasıl pilinin değiştigini unutursun be 15 yılda :D

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
15 yıL'a Kadar Dayanmaz BozuLur teL Zaten :D

• Beğen
Tepkiler: semihguney
gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
Keske iPhone un şarjı da o kadar gitse

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bir hafta gitsin onada razıyZ :)

• Beğen
ibrother

ibrother

Üye
bana en fazla 5saat gider. :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kapalıyken 15 yıl mı? Telefonu kapatacaksak almanın anlamı nedir?

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
1 Yıl gitse tamamdır benim için :D

Astrosman

Astrosman

Üye
:hmmm gel vatandaş astrobatarya... :D uzaya çık yine bitmiyor..

sincarezindan

sincarezindan

Üye
vay gercekten supermis

aknpmyo

Üye
teknoloji ilerlemeye devam ediyor:)

Silinen Üye 811457

Kapalı Hesap
askere gitmemiş olsaydım bu telefondan alırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt