Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek Programla Sistem Hack Yöntemi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YuZaRSiFTaN
Üye
evet calısmıyor malesef :S
harkerhan
Üye
kardeş sen neymişin be.allah razı olsun.süpersin.........teşekkür az gelir.
wer50ni
Üye
iyi günler bir şey sorabilir miyim bende nokia 6220 calassic var core codec playeri yüklemek istiyorum sertifika hatası diyor sistem hacklemek için hangisini önerirsiniz bunu yapamadım da
muholina
Üye
ben n73 de denedim reset attıktan sonra tekrar yükleyince oluyor gerçekten çok basit artık herşeyi yükleyebiliyorum teşkkrler
HÜSOLİNE
Üye
n73 te sorun yok harıkaistedigim uygulamayı yükledim. cok teşekkürler
wer50ni
Üye
6220 classic için yok mu
barbarosbasaran
Üye
5730 a sorunsuz yukledım fakat, programı calıstıramıyorum. calıstır ok dedıgımde kapanıyor kendı kendıne
xsuavix
Üye
ya arkadaşlar bu programı açtığımdawelcome tothe installation of yazıyor nasıl açacam telim n95 acil yardım edin lütfen
'Davut
Üye
Tesekkurler
freemen
Üye
sorunsuz yukleyip gereken adımları geçtikten sonra imzasız bir pro yu sorunsuz yukledim,paylaşım yapan arkadaşa teşşkkurler ,n95 aldığıma pişman oldugun bu sıralar bu pro ilaç gibi geldi
musthi38
Üye
kardeşim çok teşekkürler n73 te denedim oldu.Telefonun artık hacklendi.ellerine sağlık
Favorite
Üye
Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler
CE_OS
Üye
e66 hıcbırı calısmadı maalesef
loverman41
Üye
NOKİA E50 7.36V RM-170 HACED:d SONUNDA ALLAHA ŞÜKÜR :d teşekkürler kardeşim .D secman forever:d
daha denemedim telefonu ucurmayalım ne mutlu sana program yükleyememekten
hethase
Üye
teşekkürler
axoi2
Üye
arkadaslar bende e 65 var yukledım bıse cıktı once tamam dedım sonra program kapandı tekrar acmaya calıstıgımda welcome to the installion of yazısı cıkıyor ve ok dedıgın zaman tekrar kapanıyor yenıden acmay calıstıgın zaman gene aynı sorunu verıyor telefonu yenıden baslatıyorum fakat sonuc degısmıyor versıyonu guncellemıstım acaba bundan olmuyor anlayamadım bı turlu
aykutakgun
Üye
kardeşim eline sağlık ben denedim sorunsuz çalısıyor teşekkurler
alperunal83
Üye
denedim n95te ama sistemi bozdu malesef
şimdi formatlıyacam telefonu.. böyle kolay olur mu bu iş yawww.!!!!
Sakın denemeyin...
--------------- Ekleme ---------------
ben denedim ama işe yaramadı
uninstall yaptım ve sistemi bozdu
hiç bi şey yükleyemez oldum....