Tek Programla Sistem Hack Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet calısmıyor malesef :S

harkerhan

Üye
kardeş sen neymişin be.allah razı olsun.süpersin.........teşekkür az gelir.

wer50ni

Üye
iyi günler bir şey sorabilir miyim bende nokia 6220 calassic var core codec playeri yüklemek istiyorum sertifika hatası diyor sistem hacklemek için hangisini önerirsiniz bunu yapamadım da

muholina

Üye
ben n73 de denedim reset attıktan sonra tekrar yükleyince oluyor gerçekten çok basit :oke: artık herşeyi yükleyebiliyorum:d: teşkkrler

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
n73 te sorun yok harıkaistedigim uygulamayı yükledim. cok teşekkürler

wer50ni

Üye
6220 classic için yok mu

barbarosbasaran

Üye
5730 a sorunsuz yukledım fakat, programı calıstıramıyorum. calıstır ok dedıgımde kapanıyor kendı kendıne

xsuavix

Üye
ya arkadaşlar bu programı açtığımdawelcome tothe installation of yazıyor nasıl açacam telim n95 acil yardım edin lütfen

'Davut

'Davut

Üye
Tesekkurler :oke:

freemen

freemen

Üye
sorunsuz yukleyip gereken adımları geçtikten sonra imzasız bir pro yu sorunsuz yukledim,paylaşım yapan arkadaşa teşşkkurler ,n95 aldığıma pişman oldugun bu sıralar bu pro ilaç gibi geldi

musthi38

musthi38

Üye
kardeşim çok teşekkürler n73 te denedim oldu.Telefonun artık hacklendi.ellerine sağlık

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler

CE_OS

Üye
e66 hıcbırı calısmadı maalesef

loverman41

loverman41

Üye
NOKİA E50 7.36V RM-170 HACED:d SONUNDA ALLAHA ŞÜKÜR :d teşekkürler kardeşim .D secman forever:d

hethase

Üye
teşekkürler

axoi2

Üye
arkadaslar bende e 65 var yukledım bıse cıktı once tamam dedım sonra program kapandı tekrar acmaya calıstıgımda welcome to the installion of yazısı cıkıyor ve ok dedıgın zaman tekrar kapanıyor yenıden acmay calıstıgın zaman gene aynı sorunu verıyor telefonu yenıden baslatıyorum fakat sonuc degısmıyor versıyonu guncellemıstım acaba bundan olmuyor anlayamadım bı turlu

aykutakgun

Üye
kardeşim eline sağlık ben denedim sorunsuz çalısıyor teşekkurler :)

alperunal83

alperunal83

Üye
denedim n95te ama sistemi bozdu malesef
şimdi formatlıyacam telefonu.. böyle kolay olur mu bu iş yawww.!!!!
Sakın denemeyin...

--------------- Ekleme ---------------

ben denedim ama işe yaramadı
uninstall yaptım ve sistemi bozdu
hiç bi şey yükleyemez oldum....

ocanbey

Üye
olmadı yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt