Tek Programla Sistem Hack Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asd16

asd16

Üye
karDeş şunu yaPan vaRsa açıkLasın progRam yükLenemioR dioR şunu bi ALLah'ın kuLu açıkLasın lütFen

exalance

Üye
usta harikasın ya daha öncede görmüştüm kısa işlem diye işe yarıyacağını düşünmemiştim ama denedim oldu ellerine sağlık büyüksün=)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
karDeş şunu yaPan vaRsa açıkLasın progRam yükLenemioR dioR şunu bi ALLah'ın kuLu açıkLasın lütFen

Arkadaşım bu başlık 12.06.2009 tarihinde açılmış. Telefonunun tarihini 12.06.2009 olarak ayarla kurarsın programı. Daha sonra da normal tarihine alırsın telefonunu.

ulusoy1

ulusoy1

Üye
6220 için de olsa cok guzel olur be abe

lutfen bir de bu sec man ın 6220 için yapın allah razı olsun şimdiden yaparsanız

yanı fp2 telefonlar için

Indiana Jones

Üye
e51 de açtım welcome installion die bir yazı geldi oke bastım kapandı

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
elıne saglık vala bende calısıyo oncedn unsigned kurmuyordu. hatta signed olanlarda bıle problem verıyodu. sımdı ne ıstersen yukle. eger dosya bozuk dglse

c0d3rtr

Üye
s.a. e71 400lü versiyonda çalışırmı ?

futbol123

futbol123

Üye
tşk.. emegine saygı

zopaa

Üye
samsung sgh 810i de olur mu ki bu

ugur2834

Üye
İyi günler arkadaslar benim bi nokia 5320 express music telefonum var. Telefon yazılımını 5.16 'ya yükselttim. Yazılım yükseltmeden sonra sonra telefona hiçbir program ,tema vb. yükleyemiyorum. Telefon hep "yüklenemiyor" hatası veriyor.Herşeyi denedim orjinal ayarlara falan gelen döndürdüm yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

emresen120

Üye
benim telim 5700 onuda sertifaka hatası olarak gösteri :(

Flashtecker

Flashtecker

Üye
eline sağlık

sayko_aykan

sayko_aykan

Üye
Eline koluna saglık

japonis17

japonis17

Üye
Ellerinize sağlık arkadaşım N73 V.4.0389 RM N73 (02) versiyona yani son versiyon olarak biliyorum yükledim ve çalıştı teşekkür ederim

cracers

Üye
merhaba arkadaşlar benim te. n86 8mp ver.11.043 lütfen bana yardımcı olun herşeyi baştana anlatan bir yer varsa söyleyin çünkü hiç kimse tam anlamıyla bu telefonum nasıl hackleenecek anlatamıyor.
hiç bir program yükleyemiyorum sertifika yukleme hatası diyor .yani baştan hangi programları tek tek yuklicem söyleyiniz.bazı arkadaşlar şu programı yukleyin diyor sonra sys klasörüne ulaşın gibi şeyler söylüyorlar ama zaten hiç bir program yukleyemiyorum.birde helloox mi ne bir program var. anlatımında şöyle diyor 17 kere sertifikalamanız lazım hele sertifikayı nasıl olacağını anlat bilelim. şimdiden herkese teşekkürler

Fpacham

Üye
yok arkadaşım denemeyın bosuna sertıfıka hatası verıyo zaten..

namiklar12

Üye
telim 5500 bir türlü hackleyemedim. herşeyi denedim. olmuyorr olmuyorrrr. . . :ağlarım:

kain061

Üye
n95 de olmuyor...sanırım n73lerde çalışan bi program ..n73 kullanan herkes oldu sağol demiş..diğer modeller benim gini sadece OK dedğimiz bi uygulama ile karşı karşıya:D

rhndrms

Üye
n97 için bi yöntem var mı?

gardiyanxx

Üye
dün telefonu güncelledim haliyle secman falan gitti.. ama secman tekrar kullanmak istiyorum telefona bu sefer yüklemiyor sertifika henüz geçerli değil yada telefon ayarları yanlış diyor. bu sorunla hiç karşılaşmamıştım daha önce secman falan direk yükleyip kuruyodum bileniniz varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt