Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek Programla Sistem Hack Yöntemi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan_hnd
Üye
arkadaşlar ben denedim alışıyor tşkler paylaşım için
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar ben denedim çalışıyor indirebilirsiniz tşkler paylaşım için
Yüklenir süresi geçmiş sertifika hatası verirse tarihi 2-3 ay geri alırsın olur yani bu günün tarihini ayarla sorun olmaz örneğin 2010 yılında yüklemek istemişsen tarihi 2009 a getireceksin kurulum bitince tekrar tarihi eski haline yani bulunduğun güne getirirsin.
demure-boy
Üye
evet arkadaslar bilen varsa açıklasın ...
ben de n82 var güncelledim .
suan ki versiyonu 31.0.016
secman çalışmıyor...
djsalih91
Üye
sağol ağam
nurikaratas
Üye
programı açınca welcome to installation of yazıyo Ok deyince çıkıyo menüye geliyo hellocarbide de menu1 i seçince çıkıyo nasıl olcak bu iş?
murax
Üye
arkadaşım bu uygulama telefon hafızasına olmuyormu.bende hafıza kartı yokta ondan.
delight19
Üye
Eline sağlık dostum birçok site gezdim ama son çareyi burada buldum N80 İe kullanıyorum yükledim olay tamam artık sertifika hatası diye birşey vermiyor.
RotateMe' yide kurdum artık yatay kullanıyom Tel.
Ellerinize sağlık...
bandırmalı_88
Üye
supersin kardes tam aradığım gibi emeklerine sağlık
orukm
Üye
eywalla kardeş
iOS Developer
Üye
sanırım oluyor bir tane unsigned program deneyip yazacağım şimdi... e51 e yükledim progreamı açtıp açıldı ve telefonu restartladı bakalım ne olacak...
gardiyanxx
Üye
çok çok çok saol eyvallah dostum ya yani gerçekten saol
Üstüne basa basa söylüyoruz yeni versiyon cihazlarda işe yaramıyor diye ama bazı arkadaşlar zahmet edipte 2 kelimeyi okumayıp burada gereği olmayan yorumlar yazıyor tıpkı siz gibi. İlk sayfaya gir ve düzgünce oku konuyu.
adak13
Üye
yeni versiyon cihaz cümlesi çok anlaşılır!!! pardon