Tek Programla Sistem Hack Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan_hnd

Üye
arkadaşlar ben denedim alışıyor tşkler paylaşım için

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben denedim çalışıyor indirebilirsiniz tşkler paylaşım için

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
saol da bişe daha sorcam mesela format attım 1 ay sonra prog calışırmı veya belli bir süresi var mı?

Yüklenir süresi geçmiş sertifika hatası verirse tarihi 2-3 ay geri alırsın olur yani bu günün tarihini ayarla sorun olmaz örneğin 2010 yılında yüklemek istemişsen tarihi 2009 a getireceksin kurulum bitince tekrar tarihi eski haline yani bulunduğun güne getirirsin.

demure-boy

Üye
evet arkadaslar bilen varsa açıklasın ...
ben de n82 var güncelledim .
suan ki versiyonu 31.0.016
secman çalışmıyor...

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol ağam

nurikaratas

nurikaratas

Üye
programı açınca welcome to installation of yazıyo Ok deyince çıkıyo menüye geliyo hellocarbide de menu1 i seçince çıkıyo nasıl olcak bu iş?

murax

murax

Üye
arkadaşım bu uygulama telefon hafızasına olmuyormu.bende hafıza kartı yokta ondan.

delight19

Üye
Eline sağlık dostum birçok site gezdim ama son çareyi burada buldum N80 İe kullanıyorum yükledim olay tamam artık sertifika hatası diye birşey vermiyor.
RotateMe' yide kurdum artık yatay kullanıyom Tel. :)
Ellerinize sağlık...

bandırmalı_88

Üye
supersin kardes tam aradığım gibi emeklerine sağlık

orukm

orukm

Üye
eywalla kardeş

iOS Developer

iOS Developer

Üye
sanırım oluyor bir tane unsigned program deneyip yazacağım şimdi... e51 e yükledim progreamı açtıp açıldı ve telefonu restartladı bakalım ne olacak...

gardiyanxx

Üye
çok çok çok saol eyvallah dostum ya yani gerçekten saol

bayrampasa93

Üye
ben hep bunu kullaniyom ama telefona format attimi yeniden kurmak zorunda kaliyorum en iyisi bu bende merci

Emre-45

Emre-45

Üye
Teşekkürler

spawnn

spawnn

Üye
Yıldızlı teşekkür kardeşime :oke:

kukumaw

kukumaw

Üye
n78 kullanıyorum 10 gün önce cihazımı güncellemek zorunda kaldım.versiyon 30.011.ancak bu yöntem işe yaramadı.
tavsiye edeceğiniz bir yötem var mı

ozgunc_31

Üye
harikasın tek programla işi bitirdik çok sağol kardeş

adak13

Üye
samsung g810 da telefon kilitledi hakkaten çok saol ne güzel yaptın da kullanamaz olduk

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
samsung g810 da telefon kilitledi hakkaten çok saol ne güzel yaptın da kullanamaz olduk

Üstüne basa basa söylüyoruz yeni versiyon cihazlarda işe yaramıyor diye ama bazı arkadaşlar zahmet edipte 2 kelimeyi okumayıp burada gereği olmayan yorumlar yazıyor tıpkı siz gibi. İlk sayfaya gir ve düzgünce oku konuyu.

adak13

Üye
yeni versiyon cihaz cümlesi çok anlaşılır!!! pardon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt