Tek numara ile konuşmak için en uygun tarife ( önerilerinizi bekliyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Tek numara ile konuşmak için en uygun tarife ( önerilerinizi bekliyorum )
Önerilerinizi bekliyorum, canımın üçü ve tekno yu denedim, gerekirse faturalı hatta geçebilirim..

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tek numara ile konuşmak için turkcell in süper 2 li paketi var o çok güzel

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Süper İkili tanışma setinden faydalanan müşteriler Alo paket ya da herkesle paketlerinden alabilir mi?

Evet alabilir. Sıralı numara dışındaki Turkcell numaralarını aramada bu paketteki dakikaları kullanabilirler.

çok iyi bu fakat ;

Kampanya 31 Aralık 2009'a kadar geçerlidir.

uzatılacak mı ? mail atacağım bu konuda, faturalıya geçerim öyle ise..

antiochia

Üye
Kampanyaya katıldığınız tarihten itibaren 12 ay boyunca kampanyanız geçerlidir.

emnbtk

Üye
Aman arkadaşım turkcell e bulaşmada ben uygun diye paket aldım 27 12 2008 de herkesle tarife gold paketi aboneliğim için onay verdim telefonda onlar aradı.Pakedimin içeriği 12 ay herkesle 79 tl den 600 dakika görüşme tahhütünde bulunursam ilk üç ay bedelsiz sonraki 9 ay bedelli görüşme yapabilecektim.
Pakedimin normalde 27 aralık 2009 da bitmesi gerekirken müşteri hizmetleri 27 0cak 2010 da biteceğini söylediler dolayısıyla faturam 20 ocak kesildiği için 1 ay daha bu paketi kullanmam gerektiğini cayarsam 389 tl cezası olduğunu söylüyorlar,bende buna itiraz etmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim???Müşteri temsilcileri ile saatlerce konuştum ama sonuca ulaşamadım adamın biri ekrana 27 ocak 2010 da biter yazmış ve bunun dışına çıkmıyorlar.Parmak hesabı yaptırıyorum:)27 12 2008 de başladıysa 27 12 2009 da dolar diyorum hayır 27 ocak diyor,kafayı yedim allahtan terbiyemi bozmadım bir ay daha turkcellde kalmak istemiyorum.
birde 79 luk paket ocakta 89 yapmışlar ona itiraz bile etmedim,13 yıldır faturalı hat kullanıyorum şu gördüğüm muameleye bakın,daha ne muhabbetler yaşadım ama uzamasın.

Üst Alt