"Tek hedefimiz Fener'i yenmek!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Tek hedefimiz Fener'i yenmek!"


Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Mehmet Özdilek, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Fenerbahçe maçının son hazırlıklarını bu akşam kendi tesislerinde yapacakları antrenmanla tamamlayacaklarını belirtti. Bu akşamki antrenmanın ardından takımın tesislerde kampa girerek, maç saatini bekleyeceğini kaydeden Özdilek, ''Fenerbahçe maçına hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırız. Ligde altıda altı yapan bir takıma karşı oynayacağız. Fenerbahçe güçlü bir takım ancak bizim rakibe karşı oyun anlayışımız kazanmaktır. Bu nedenle de Fenerbahçe maçında tek hedefimiz galibiyet. Fenerbahçe maçına iyi hazırlandık, artık söz futbolcularda'' dedi.

Özdilek, Fenerbahçe karşısında kazanmak için futbol adına yapılması gerekenleri yapacaklarına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Antalyaspor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Bu avantajımızı kullanmak istiyoruz. Kazanmak için futbol adına ne gerekiyorsa yapacağız. Bu maçta taraftarımıza önemli görev düşüyor. Bizi hiç bir maçta yalnız bırakmasın. Taraftarımıza her maç ihtiyacımız var. Fenerbahçe maçında taraftarımız itici güç olacaktır. Bu takım onları mahcup etmeyecektir.''

Özdilek, Fenerbahçe maçında sakatlığı süren kaleci Ömer ile Fatih Ceylan, cezalı olan Serge Pacome'nin takımda yer alamayacaklarını ancak diğer futbolcuların bu eksikliği hissettirmeyeceklerine inandığını sözlerine ekledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt