"Tek hedefim G.Saray'ın başarısı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Tek hedefim G.Saray'ın başarısı"


Felipe Melo, GSTV'de canlı yayınlanan "Ülker Fan Zone'da Çocuk Saati" programına konuk oldu. Programa eşi Roberta ve kızı Piadra ile katılan Melo çocuklara bol bol imza dağıttı. Gollerden sonra yaptığı pitbull taklidi ve dansları ile miniklerin sevgilisi olan Brezilyalı yıldız çocukların her konuda sorduğu sorulara içtenlikle cevap verdi.

"TEK HEDEFİM G.SARAY'DA BAŞARI"

Kısa sürede formunu yakalayacağını belirten Felipe Melo, “Gençlerbirliği maçıyla beraber Pitbull sevinçlerime geri dönmek istiyorum. Eski Melo’yu görmek için taraftarımızın fazla beklemesine gerek yok. 3 hafta – 1 ay gibi bir süreye ihtiyacım var. Yaz çalışmalarına katılamadığım için fizik olarak henüz istediğim seviyede değilim ancak çok iyi çalışıyorum ve en kısa süre içerisinde hazır hale geleceğim” dedi.
Futbolcu olmak isteyen çocuklara tavsiyelerde bulunan başarılı futbolcu, “Onlara eğitimlerini kesinlikle tamamlamalarını tavsiye ediyorum. Öğrencilik ve futbolculuğu paralel götürmeleri gerekiyor. Çünkü okulda aldıkları eğitim futbolculukları için de çok faydalı olacak.

Çünkü saha içinde de zeki olmanız ve çabuk düşünmeniz gerekiyor. Ve tabi ki çok çalışmak gerekiyor çünkü futbolculuk önünüze çok fazla engel çıkaran bir meslek. Psikolojik olarak da çok güçlü olmalısınız bu nedenle ailenizin desteği de çok önemli” diye konuştu.

Saha içinde hırslı bir yapıya sahip olduğunu belirten Felipe Melo, “Saha dışında ise özellikle tercümanımız Mert ve ailemle vakit geçiriyorum. Saha dışında sakin bir hayatım var. Aileme çok fazla vakit ayırıyorum. Evde vakit geçirip playstation oynamayı da çok seviyorum” şeklinde konuştu.

"BİR SONRAKİ SEVİNCİM..."

Çocukken tek hedefinin futbolcu olmak olduğunu söyleyen Melo, “Küçükken her çocuk gibi futbol oynamayı ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi severdim. Çocukken tek hedefim futbolcu olmaktı ve bunun için çalıştım” dedi.

İstanbul’un kendisi için şaşırtıcı bir yer olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, “Türkiye’ye ilk geldiğimde İstanbul beni fazlasıyla şaşırttı. Rio Da Janeiro’ya insanların sıcaklığı ve özellikle yemekleriyle çok benzerlik gösteren bir şehir. Bu nedenle de uyum sürecim fazla sürmedi” diye konuştu.

Çocuklarla oldukça güzel dakikalar geçiren futbolcu, çocuklardan gelen talep üzerine, “Bir sonraki gol sevincimi de Gangnam Style şarkısıyla yapacağım. Umarım bir an önce gol atarım da bu sevincimi gösteririm” dedi.

“Gelecek hakkında konuşmak zor çünkü Juventus ile devam eden bir sözleşmem var” diyen Melo, “Ancak Galatasaray’a çok iyi uyum sağladım ve burada çok mutluyum. Ama şu anda kafamda bir tek takımımın bu sezon Avrupa ve ligdeki başarısı var” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın kendisi için çok önemli bir yerde olduğunu belirten Felipe Melo, “Ben bir Flamengo taraftarıyım ancak ikinci takımım kesinlikle Galatasaray. Geçen sezon bizim için harikaydı ve muhteşem bir şampiyonluk elde ettik. Burada çok önemli şeyler yaşadık ve bu nedenle Galatasaray da benim için Flamengo kadar önemli bir yere sahip” diye konuştu.

"TEK TAVSİYEM..."

NBA takımlarından Los Angeles Lakers ve Miami Heat’e büyük bir sempatisinin olduğunu belirten Melo, “Yaz tatilimi de bu nedenle Amerika Birleşik Devletleri'nde geçirdim. Basketbola ve NBA’e büyük ilgi duyuyorum” dedi.

Melo kendisine takılan Pitbull lakabı için ise, “Mücadeleci oyun tarzımdan dolayı insan daha çok bu tarzda isimleri yakıştırıyor. İspanya ve İtalya’da da gladyatör diye çağırılıyorum. Burada da Pitbull lakabı bana layık görüldü” diye konuştu.

Kendisinin iyi bir Galatasaraylı olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Ben Galatasaraylıyım, kesinlikle Fenerbahçe’de oynamayı düşünmem. Zaten geçen sezon yaşadıklarımızdan sonra bu mümkün de olmaz. Buradaki harika anılarım, arkadaşlıklarım ve oynadığım güzel futboldan sonra Fenerbahçe’de oynamam söz konusu olamaz” dedi.

Giyim tarzı hakkında da soruları yanıtlayan Melo, “Gideceğim yere bağlı olarak giyim tarzım değişebiliyor. Sporun yanı sıra klasik giyimi de tercih ediyorum” şeklinde cevap verdi.

Profesyonel bir dövmeci ile çalıştığını belirten Melo, kafasındaki tasarımları onunla paylaştığını da ifade etti.
"Futbolcu olmak isteyen çocuklara en büyük tavsiyem psikolojik olarak güçlü olmaları" diyen Melo, “Ailenin desteği de çok önemli. Benim psikolojik olarak hazır olmadığı için ilk başarısızlıkta pes eden birçok futbolcu adayı arkadaşım oldu. İnancını kaybetmemek ve mücadeleyi sürdürmek çok önemli.” şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt