TEGRA OVERCLOCK V.6.3a

Sponsorlu Bağlantılar

khesahn

khesahn

Üye
    Konu Sahibi
TEGRA OVERCLOCK V.6.3a
***ROOT GEREKLİDİR***

Sizin Tegra 3 kontrol etmek için tek bir uygulaması. Bu araç, güç tasarrufu veya anında performans geçmek için sağlayacaktır. Bu önyükleme ayarlarını etkinleştirmek / devre dışı bırakmak için ana boot güvenlik özellikleri kapsar. En çok pazar overclock araçları daha farklı görünüyor ve kullanımı kolay arayüzü sağlayan bir şekilde dizayn. Bu ısı sorunları veya pil tüketimini konularda sinirli olanlar için çok etkili olabilir. Bir FPS paketi oyuncular için pil tasarruf ederken tutarlı Kare hızı elde etmek için yardımcı kilitlediğinizde Oyun!

Bu uygulama kullanımı kolay ve BİR GEEK OLMAK İHTİYAÇ ETMEYİN, hatta bir çaylak her şeyi GARANTİLİ kontrol edebilirsiniz *!
o ilk köklü almak öğrenmek * Eğer.

ÖZEL TEŞEKKÜRLER:
Topçu Clarke
Ioannis Predaris

Özellikler:

** Herhangi bir Tegra 3 hisse senedi Kernel ve v1.5.1 herhangi bir Firmware bile bir cazibe gibi çalışıyor! **

** Eğer İntörn hem oyuncular ve olmayan oyuncular için pil tasarrufu FPS (Saniyede Kare) (en az 40 önerilir) kilitlemek için ve şimdi 1.5.6 sizi anında 30 FPS moduna geçiş yapabilirsiniz izin verir!
çekirdek * Seçiniz sayısı!
* Göstermek stealer Düşük Güç Çekirdek Kontrolü!
* SetCPU saat kontrolü
* GPU (v 1.4 itibaren CPU / GPU bağlantılarını kaldırma ve GPU ile özgürlük overclock destekler!) Overclock
* Katma 50, 100, güç tasarrufu amacıyla GPU için 150 Mhz frekansları. Düşük varsayılan 200Mhz oldu!
* Ram underclock (pil tasarrufu için kullanabilirsiniz. Bu laggy ama hafif oyun belli olmaz şeyler, Oyuncular sevinirler yapar!)
* undervolting (yakında, henüz implimented değil)
* SD önbellek
Bellek Yönetimi * Out ( OOM)
* Nvidia Prism Geçiş Kontrol (Özel Parlaklık Kesici çözüm!)
* Tegra Termal Guard (Tegra 3 telefonlar ve tablet şimdi azaltma kontrol edebilir)
* Vibratör gücü kontrolü
* Bazı Çeşitli Düzenlemeler + daha fazla yaklaşan .....

Tegra fazla ayar ve hatta Trickster mod üzerinde denetimi içeren Overclock ise bu genel uygulamalar bile en ünlü sistemi tuner, No-fırfırlar CPU Kontrol uygulamaları daha iyi çalışacağı garanti. Bir TEGRA 3 İşlemci varsa kısaca tüm o zaman doğru yere geldiniz.

**** ARIZA LİSANS ******
uygulaması bu deneyin piyasadan daha sonra yerine, bu çalışacağını umuduyla başka bir satın almayın satın bile "LİSANS NOT" diyorsa:
1> Aç Google Play Store uygulaması sonra telefon / tablet ve menü> hesapları basın. Bu bir liste sonra tüm hesapları listeleyerek görünür.
2> SİZİN satın hangi ile hesap olarak birincil hesabı (listesinde ilk bir) olması gereklidir.
3> size en Çal mağaza bu hesaba yoksa Eğer telefon uygulaması (Onun Google hizmeti kusur) Lisanslı değil diyerek devam edecektir ve bu sadece Ayarlar> Hesaplar ve Senkronizasyon gitmek tedavi> ve sizinle birinden uygulama satın kadar ekstra hesaplarını silmek Google Play üst gösterilir uygulaması saklayın. Bu açık Tegra Overclock ve tüm iyi çalışır sonra. Şimdi çok :) silinen hesapları ekleyebilirsiniz

************* NOT ***** ÖNEMLİ ****** okuyun Lütfen ********
v 1.2 Tegra itibaren Overclock olursa olsun her Tegra 3 cihazlarda çalışacak Çekirdek kullanılır. Hala özellikleri ve GPU Overclock bazı (416 Mhz yukarıda) çekirdek özgü olduğunu unutmayın.

Her zaman yeni bir sürüme yükseltme yaparken verileri silmek veya kaldırmak ve sonra uygulamayı yeniden önerilmektedir edilir

İadeler Hakkında:
Sadece satın alma sırasında 15 dakika içinde kaldırın ve otomatik geri almak ve bir şekilde cevapsız o zaman bize ulaşın ve size iade edilecektir. Bir Orijinal Promise bu.Eğer bize kötü değerlendirirsiniz ama önce destek isteyin ve biz sorunu çözmek değil, eğer istediğiniz gibi o zaman yapabilirsiniz onun mütevazı isteği. Bile Ayrıca size derecelendirme değiştirmek için zorlamayın Okuma için teşekkürler!

İade için, herhangi bir sorgu ve destek mail: dev.kingshoo @ gmail.com uygulama ödenen ise uygulama adı ve sipariş numarası da dahil olmak üzere konu ile.

** Bazı kullanıcılar ANRs ve Çöküyor bildiriliyor ve biz onları takdir **

 


novagtv

novagtv

Üye
Bende uygulama açılınca seçeneklere bastığımda hiçbişey olmuyo
 
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Teşekkürler ;)
 
GlasTes

GlasTes

Üye
Program boş işlevsiz ama emeğe saygı :)
 
jojo_va

jojo_va

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt