ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Sonu One X ' e benzemesin hiçbirininkinin de
One X e nolmus acaba ?
Kardesi one s testlerde biraz havasini almisti ya onu diyor
Bence onu demiyor. Girdigim butun sayfalarda Turenin one x icin olumsuz yorum yaptigini goruyorum. Abi su cihazi bi elinize alin inceleyin oyle bi fikir sunun bence. Hayir merak ediyorum tamam kusuru var ama her yerde ove ove bitirmedigi Lumia 900 mu kusursuz..
katılıyotum. interneteki testler yalan BENCE. hadi olsa bile o telefon bir güncellemeyle canavara döner. lumia ile one x'in adı yanyana bile gelemez BENCE.Bence onu demiyor. Girdigim butun sayfalarda Turenin one x icin olumsuz yorum yaptigini goruyorum. Abi su cihazi bi elinize alin inceleyin oyle bi fikir sunun bence. Hayir merak ediyorum tamam kusuru var ama her yerde ove ove bitirmedigi Lumia 900 mu kusursuz..
katılıyotum. interneteki testler yalan BENCE. hadi olsa bile o telefon bir güncellemeyle canavara döner. lumia ile one x'in adı yanyana bile gelemez BENCE.
telefonu alıp inceledim. harika bir şey. en kısa zamanda alacağım Allah'ın izniyle. tüm forum telefonun aslında hakkının yendiğini görsün diye.
Al ama Lumia 900 ezer geçer.Emin ol bu "bence" değil NESNEL
katılıyotum. interneteki testler yalan BENCE. hadi olsa bile o telefon bir güncellemeyle canavara döner. lumia ile one x'in adı yanyana bile gelemez BENCE.
telefonu alıp inceledim. harika bir şey. en kısa zamanda alacağım Allah'ın izniyle. tüm forum telefonun aslında hakkının yendiğini görsün diye.
Al ama Lumia 900 ezer geçer.Emin ol bu "bence" değil NESNEL
Cidden su sozun cok komik geldi bana. S3 yada cikacak olan iphone5 filan desen neyse..
One X'i ezmeyen mi kaldı dostum?
bence ezilen benchmark yazılımları istersen thd özel versiyon oyunlarla ipad 3 ü karşılaştır hangisinde efekt ve graikler var(ve evet piksel konusunda ipad 3 daha iyi ama grafikleri yeter thd oyunların) ve ayrıca 12 çekirdekli gpu yu nasıl çözebiliyor benchmark yazlımları özel olarak nvidia ayrıma işlemi yapıyor ve thd oyunlarda bariz belli bu olay ve yine nvidia açıklamasıdır tegra 3 windows 8 de daha hızlı çalışacak neden mi çok çekirdek yönetimi olan bir işlemtim sistemide ondan bence uçuyor kaçıyor dediğiniz cihazların SoC lerini win 8 de karşılaştırın yani sallama 4 çekirdekli mali400 mü geçicek geforce ulp yi ki bu gpu 12 çekirdekli işelmci hızları desteklediği ram hızları daha iyi ee nasıl oluyor bu ikiside aynı teknolojide üretilmiş hemde yani cortex a9 ben tüm suç android ve benchmark yazılımlarının
buyrun bu sitesi detaylı bilgiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde ekleme yapayım şu an tegra 3 hariç 3d bir tv ye bağladığınızda hangisine 3d oyun oynayabiliyorsunuz hiç birinde ve bunu tegra 3 thd oyunlar için performans kaybı olmaksızın yapıyor diğerlerini de görmek isterim açıkcası
noktalamalı kullan diye diye dilimde tüy bitti Hasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?