0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
onu görmek için yurt dışına gitmeye karar verdim bir ödül töreninde kırmızı halıda yakalarım foto çekilirizbelediye çukuruna gamze dediler
onu görmek için yurt dışına gitmeye karar verdim bir ödül töreninde kırmızı halıda yakalarım foto çekiliriz
burda belediye sık sık çukur açıyo fotoğraf çekilebilirsintamam vurmayın
neyse görüşürüzben dizi, film izlerim 2-3 saat
teen wolfda bayağı bayağı 1020 reklamı vardı son bölümden önceki bölümde. =P sapık herif kiranın resmini çekerken 1020den kırk saat ayar yaptı
Salarım Derek ve tayfasını eser kalmaz onlardan :PAboo bide aşk dizisi miTwd kral Hannibal da 10 numara
:P saçma bence kurt adamlar vampirlerSalarım Derek ve tayfasını eser kalmaz onlardan :P
Bende Walking Dead saçma diyordum ama noldu, izle bi kaç bölüm:P saçma bence kurt adamlar vampirler
Bende Walking Dead saçma diyordum ama noldu, izle bi kaç bölüm
İzledin mi? Spoiler vericem çünkühortlatma günü gelmiş
izledim asıl iş onda zaten onda zaten şeytanlara baş tutuyo ordaki yaşlı adam dedi ya kötü bir ruh tarafından yönetiliyo diyeİzledin mi? Spoiler vericem çünküSpoiler ( Stiles ın içinde kötü bir ruh var ve bence o ortaya çıktığında ne yaptığını hatırlamıyor )
İzledin mi? Spoiler vericem çünküSpoiler ( Stiles ın içinde kötü bir ruh var ve bence o ortaya çıktığında ne yaptığını hatırlamıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?