Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız lazım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cografya321

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız lazım :)
Kuzenim için bir laptop uygun gördüm ve kendi bilgi kapasitem doğrultusunda fiyatını çok cazip buldum fakat sizlere de sormak istiyorum.

Markası EXPER arkadaşlar.

İşlemci:İntel core i7 (2.2 ghz,6M Cache)
Ram:6 GB DDR3
Hard disk:1 TB
Ekran kartı:ATI HD 6570(1gb,128 bit)

Makinanın özellikleri bu şekilde ve fiyatı 1.650 TL.Ben i7 işlemcili makinaların fiyatlarının minimum 2 bin TL olarak biliyorum.Bu gerçekten iyi fiyat.Sizin yorumlarınızı bekliyorum.Ayrıca kuzenim oyun meraklısı da değil.Sırf internet,PS ve grafik çizimleri için alacak.

-efşan

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

futbol123

futbol123

Üye
oyun meraklısı değilse i7 işlemciye hiç gerek yoktur.Dual core işlemci ve i3 iş görür.

lolaman

lolaman

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4846540]oyun meraklısı değilse i7 işlemciye hiç gerek yoktur.Dual core işlemci ve i3 iş görür.[/QUOTE]
Bu arkadaşa güven bak hiç gücenmeden cevap verebiliyor.Benim düşünceme gelecek olursan Berke abim doğru söylüyor i7 ye hiç gerek yok i5 de yeter oyunlar için sen ekran kartına bakacaksın sonra işlemciye bakıcaksın.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
Bu arkadaşa güven bak hiç gücenmeden cevap verebiliyor.Benim düşünceme gelecek olursan Berke abim doğru söylüyor i7 ye hiç gerek yok i5 de yeter oyunlar için sen ekran kartına bakacaksın sonra işlemciye bakıcaksın.
Anıl senin notebook noldu aldınmı :D ?

cografya321

Üye
    Konu Sahibi
o fiyata i7 işlemci laptop bulmak zor o yüzden alayım diye düşündüm.fırsat bu fırsat

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
İşlemcinin tam olarak modelini yazsana. 2630QM gibi.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
expere caspera 1000 tlden fazla verdıgınız paraya acırım. İ7 degil i777..... Olsa da alınmaz. Bılgısayardan anlayan herkes bunu bılır.

cografya321

Üye
    Konu Sahibi
expere caspera 1000 tlden fazla verdıgınız paraya acırım. İ7 degil i777..... Olsa da alınmaz. Bılgısayardan anlayan herkes bunu bılır.

Kuzenim için düşünüyorum ben bu bilgisayarı.Kendisi oyuna meraklı değil.Zaten bilgisayardan anlayan herkes şunu da bilir ki her makinanın içinde aynı marka işlemci,ekran kartı,ram vs. oluyor.Sadece düzey farkı var.İnternette takılmak için i7 işlemcili exper çok rahat iş görür bence.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
15 yıllık tecrubem dıyor kı Toshıbadan sasmayın. Kısmen Sony de olur. Ama 1 numara parası olan ıcın Isırıklı elmadır.

cografya321

Üye
    Konu Sahibi
Toshiba fiyatları çok abartıyor be usta kalitesinden dolayı olsa gerek ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...