Teclast X98 Plus Dual, Cherry Trail işlemci ile Avrupa pazarına sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Teclast X98 Plus Dual, Cherry Trail işlemci ile Avrupa pazarına sunuldu
Çinli tablet üreticisi olan Teclast, artık Avrupa pazarında da tablet modellerini sunmaya başladı…



Tablet pazarında oldukça fazla sayıda üretici bulunurken, Çinli üreticiler bu alanda da kendilerinden söz ettiriyor ve Teclast da bu Çinli firmalardan bir tanesi. Geçtiğimiz dönemde bir çok yeni modelini sunan firmanın, cihazlarından bir tanesi de Teclast X98 Plus olmuştu.



Firma özellikle de (Android + Windows) olarak Dual Boot özelliğine sahip tablet modelleri ile oldukça başarılı firma şimdi de Avrupa pazarında cihazlarını sunuyor ve Teclast X98 Plus Dual, Avrupa pazarında sunuldu.

Bu cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Teclast X98 Plus Dual tablet, 9.7″ büyüklüğünde ve 2048×1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Tablette sistem belleği ise 4GB olarak yer alırken, ayrıca sistem belleği de 64GB olarak belirlenmiş.

Teclast X98 Plus Dual tablet gücünü ise Intel tarafından geliştirilen 1.8Ghz saat hızında Cherry Trail işlemciden güç alıyor. Tabletin arkasında 5MP kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamera da 2MP olarak geliyor. 7.9mm inceliğe sahip olan tablet 8.000mAh batarya ile geliyor.

Çok yakında Teclast’tan daha fazla tablet modelinin Avrupa pazarında sunulması bekleniyor.




Teclast X98 Plus Dual, Cherry Trail işlemci ile Avrupa pazarına sunuldu - MaxiCep
 


Üst Alt