Tebrikler!! Turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Tebrikler!! Turkcell
numara taşınabilirliği ile taşıdığım 7 hattı kapattırmak için dilekçe verdiğimi arandığımı sizlerle konu açarak paylaşmıştım. Özel avantajlara ragmen hatlarımın kapatılması için ısrar ettim kapattıklarını söylediler bugun 05327570222 numarasından bir bayan aradı efendm değerli abonemiz falan filan ayaklarında:)
bu 7 hattınızı kapatalım 506-554-543-546 ile başlayan nolu hatlarınızı kapatalım size hiç kullanılmamış 531li 100 kontorlük hat hediye edelim dediler
bende sordum peki neden böyle birşey yapıyorsunuz
Hatlarını taşıyan aboneler mevcut kapattırma isterse 531 ile başlayan numara tahsis ediyoruz dediler Güzel uygulama avea ve vodafonenun aklına gelmez diye düşünüyorum:)
Amacımız Turkcell kalite ve önkodlarını korumak dedi. bugun gidip aldım hattı hemde hiç para vermeden tebrikler Turkcell uzun zamandan beri ilk kez takdir ettim

erfc20

erfc20

Üye
beleşten 100 kontor iyimiş valla :D

Salihyet

Salihyet

Üye
Hmm.. Kaliteyi korumaya çalışan tek şebeke turkcell..

u.conay

u.conay

Üye
güzel bi uygulama

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
güzel:)

ismailsk

ismailsk

Üye
bende hattımı turkcell'e taşıdım 150 kontör yükledim yeni katıldığım için 300 dakika bedavadan geldi + kampüscell'e geçtim 120 dakika daha geldi toplam turkcelllilerle420 dakika bedavam oldu dahası tüm hatlara dakikası 1 kontöre görüşüyorum,15 günlüğüne sınırsız mms servisi bedavadan geldi,tüm kampüscelllilerle 5 dk 2 kontöre konusuyorum,günde 3 sms ten sonrası bedava aklıma gelenler bunlar yaşasın türkcell

bungee

Üye
bende hattımı turkcell'e taşıdım 150 kontör yükledim yeni katıldığım için 300 dakika bedavadan geldi + kampüscell'e geçtim 120 dakika daha geldi toplam turkcelllilerle420 dakika bedavam oldu dahası tüm hatlara dakikası 1 kontöre görüşüyorum,15 günlüğüne sınırsız mms servisi bedavadan geldi,tüm kampüscelllilerle 5 dk 2 kontöre konusuyorum,günde 3 sms ten sonrası bedava aklıma gelenler bunlar yaşasın türkcell

10 dakikası 1 kontör olmasın?

piri.reis

piri.reis

Üye
:ehe

mustione

Üye
valla benim 3 taşınmış hattım var kontorler bitince ilk işim kapattırmaya gitmek :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Valla bendede var 3 tane. Hiç bir ise yaşanıyor. Arkadaşını söyle kampanyasından dolayı aldım. Bu uygulama iyide (yanlış anlamayalım) on kod olarak 05`31' biraz sakıncalı sanki ileride başkaları dalka geçmesin.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Valla bendede var 3 tane. Hiç bir ise yaşanıyor. Arkadaşını söyle kampanyasından dolayı aldım. Bu uygulama iyide (yanlış anlamayalım) on kod olarak 05`31' biraz sakıncalı sanki ileride başkaları dalka geçmesin.

:kop::kop:

ilo53

ilo53

Üye
guzel

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Paradox sonunda Turkcell'e teşekkür etti :)

Bol konuşmalar paradox :)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:sn: BEN CE BU VERİLENLER COK AZ COK YAKINDA NUMARASINI TAŞIYANA HER AY 3 ARABA 3 EV VERECEKLER CEKİLİŞLE HAH O ZAMAN BEN DE SANDIKTA SAKLADIGIM HATLARIMI CIKARACAM ÖYLE 10 TANE 20 TANE DEĞİL SIKI PAZARLIKLA LA KOPARACAM TÜRKCELİN EN ESKİ ABONESİYİM.ÖYLE 100 KÖNTÖRE 1000 KÖNTÖRE GELEMEM BENCE COOK AZ :) :deal:

Takipçi Satın Al

Üst Alt