Teamviewer Nasıl Kullanılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Teamviewer Nasıl Kullanılır ?
Uzun yıllardır piyasada olan ve milyonlarca kullanıcıya sahip olan en iyi uzak masaüstü bağlantı programı Teamviewer en güncel sürümü ile kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor. Ticari kullanımlar ve kişisel kullanımlar için farklı sürümlere sahip olan bu program sayesinde uzak bağlantı yapabilir ve başkalarının telefonlarına, bilgisayarlarına veya farklı uyumlu cihazlarına bağlanarak kontrol sağlayabilirsiniz.

Teamviewer Nasıl Kullanılır ?
Eğer uzak masaüstü bağlantısı yapmak istiyorsanız sizde hemen tıklayarak Teamviewer programını indirebilir ve ücretsiz olarak bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Daha sonrasında programı çalıştırdığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Burada programı indirirken eğer bir şirket olarak ticari amaçla indirecekseniz ticari sürümü indirmeniz gerekiyor. Aksi halde ev kullanıcısı iseniz ücretsiz kişisel sürümü indirebilirsiniz. Eğer kurallara uymazsanız ve kişisel sürümü indirerek ticari amaçla kullanırsanız bunun sonucunda cezalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teamviewer ana ekranında sizin kendi kullanıcı adınız ve şifrenizin yazdığını göreceksiniz. Eğer başka bir kullanıcı sizin bilgisayarınıza bağlanacak ve sizin bilgisayarınızı kontrol edecek ise sizin bu ID ve şifre bilgilerini karşı tarafa vermeniz gerekmektedir. Aksi halde siz başka bir bilgisayara bağlantı yapacaksanız karşı taraftan ID ve şifre bilgilerini isteyeceksiniz. Karşı taraf sizin bilgilerinizi kullanarak bağlantı kurduktan sonra sizin bilgisayarınızı kontrol etmeye başlayacaktır. Dilerseniz bağlantı sırasında çağrı yapabilir ve karşı tarafın sesini de duyabilirsiniz.

Sağ taraftaki ekrana karşı tarafın bilgilerini girerek sizde başka bir kişinin bilgisayarına bağlanabilir ve kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Aynı şekilde bağlantı yaptıktan sonra ekranın üst kısmında yer alan çağrı butonuna basarak sesli görüşme başlatabilir veya bağlantı ayarlarını yine üst tarafta yer alan seçenekleri kullanarak değiştirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt