TeamViewer attığım mesaj ve aldığım cevap önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
TeamViewer attığım mesaj ve aldığım cevap önemli!!!
teamviewer e mesaj attım iphone ve adroid telefonlara sürüm çıkarttınız bütün symbian kullanıcıları bu programı bekliyor ama çıkmadı bir türlü diye ne zaman çıkacak acaba diye sordum aldığım cevap

Hasan bey merhaba,

TeamViewer mobile sürümleri üzeri ilginiz ve soruşturmanız için teşekkürler.

TeamViewer iPhone, iPad ve Android versiyonları inanılmaz başarı gösterdiğinden calişmalarımızın arasında ceşitli sürümlerin mobile versiyonlarını başlattık.

Şuan cok sayıda değişik projelerimiz gelişmede olduğundan, size tam olarak nezaman hangi sürümün piyasaya sürüleciğini bildiremiyoruz.

İsterseniz sizi "symbian" ilgilenen listesine ekliyebiliriz. Böylelikle ilgilendiğiniz sürüm çıktığında ilk bilgilendirilenler arasında olabilirsiniz.

Lütfen bize ilgilenen listesine eklenmek isteyip istenmediğinizi ve iletişim bilgilerinizi email yoluyla bildiriniz:

Adınız, Soyadınız
Şirket ismi ve adres
Telefon numarası ve e-posta

Herhangi bir konuda size yardımcı olabilirsek lütfen bize email ile veya telefonla dönünüz.

Nilüfer Akay

--
TeamViewer GmbH *

Kuhnbergstr. 16 * D-73037 Göppingen
Tel.: +49 07161 60692 418 * Fax +49 07161 60692 79
Tel. Türkiye:+0090212 414 2751
Handelsregister Ulm HRB 534075 * Geschäftsführer Holger Felgner

Ticket ID: 568465

sizde burada mesaj atarsanız bu konu hakkında ne kadar çok istek olursa o kadar çabuk çıkartırlar bence

william75

william75

Üye
telefonumda teamviewer olmasada olur.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
cokta gerekli program degil.

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
benim çok işime yarayan bir program belki başkalarının da işine yarar diye düşündüm

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Evet iş görür kardeş ama bu kadar zahmete değecek kadar iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt