Team Palio

kardes süper resimler bulmusun helal olsun ellerine saglık ;

Konu Sahibi

DeLmIrA

Üye
yaf bunları gordukce arabamı daha cok sewiorum ama benimki hala standart duruyoo yaa nese param hazır eskısehire bi donim ilk iş sanayideyim hava filtresi yapcam D burda kampusun ıcınde bi palio gordum amcam hava filtresi yapmıs cok gusel otuodu gaza geldim hemen ardından bi jsw 11000rpm devir saati ve jant kapaklarını sokturcem( jant alabilene kadar kalsın öle)bide stopların tamamını kırmızı yapıp camlara film bi başlasam gelcek dewamıda anca plakayı kestirebildim

Konu Sahibi
Jant olayı çok değiştiriyo ; bence onlardan başla

DeLmIrA

Üye
yaf bende istiorum söle kromlulardan parlak parlak bi 16 falan ama abi 1 milyar 1.5 milyar ıstıolar 4 jant lastige artık nisanda bursun baglansın bi 600 milyon kadar toplu geliomus bi 6 7 ayda onu yemeden tutabılırsem alirim ancak hiç olmassa o zamana kadar yapim bişiler babamın arabasi gibi duruo walla

Konu Sahibi
evet tesisat , jant, egzos derken epey para tutar. Neyse ufak tefekten başla bakalım.. bendede jant yok daha. zaten yokarda resimde belli oluyor istediğim jantlar pahalı benimde bakalım....

DeLmIrA

Üye
ama haklısın adam gibi bi jant resmen arabanin tipini degistirio ;

Gokhan43

Üye
Black Palio Sporting'lere hastayım :wub:

DeLmIrA

Üye
Originally posted by Gokhan43@Oct 20 2005, 09:22 PM
Black Palio Sporting'lere hastayım :wub:
[post=195489]Quoted post[/post]​

ben 120 beygirin herbirine tek tek hastayimmm :P :artı:

Gokhan43

Üye
Ben bindiğim 125 HP'ye de hastayım :

slayer

Üye

arka tarafı çok daha güzeldi ama çekemedim... geri dönmeye üşendim :

cemux

Üye
bu arabalar uçuo mu???

DeLmIrA

Üye
sonunda standartlıktan kurtuldu arabam JSW acık hava fıltresı ve stop boyattım fotograflarını pazartesi gunu koyacam buraya ;

Konu Sahibi
Originally posted by DeLmIrA@Nov 4 2005, 06:32 PM
sonunda standartlıktan kurtuldu arabam JSW acık hava fıltresı ve stop boyattım fotograflarını pazartesi gunu koyacam buraya ;
[post=203736]Quoted post[/post]​

Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan.. ;

zkz

Üye
bırak yaaaaa!!!!!!
palio arabamı yaaa :eksi:
sen istedigin kada modifiye et
essege altın semer baglasan essek yıne essektir ye palioya istedigini yap yine takoz

slayer

Üye
haklısın arkadaşım eşşeğe altın semer bağlamışlar yine esseklik yapıyor... :bla:
şurada toplanmışlar bişeyler paylaşıyorlar çıkıp dediğine bak....
milletin skyline'ı varda modifile etmiyolar zaten...

Konu Sahibi

Dostum niye bukadar içerledin anlamadım ? Sen git BMW modifiye et buyur tutan mı oldu ? 8)

DeLmIrA

Üye

Dostum niye bukadar içerledin anlamadım ? Sen git BMW modifiye et buyur tutan mı oldu ? 8)
[post=204139]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

böle bi yoruma böle cewap werilir zaten :bravoo: :artı:

ha bu arada semer baglanmaz vurulur

temayi aricam konuşan meşe var die 2: 2: 2: 2: