midnight Üye Yaw ben de birtürlü ısınamadım palio'ya ama ilk sayfadaki karaşimşek Palio'yu sanki 206'ya benzetmişler.. 2:
Yaw ben de birtürlü ısınamadım palio'ya ama ilk sayfadaki karaşimşek Palio'yu sanki 206'ya benzetmişler.. 2:
Gokhan43 Üye Bence Palio'nun ilk çıkan kasaları daha iyi. Hem 2004 Modelinden sonra Palio'ya 1.6 Motor koymadılar.
Bence Palio'nun ilk çıkan kasaları daha iyi. Hem 2004 Modelinden sonra Palio'ya 1.6 Motor koymadılar.
..::Riddick::.. Üye Konu Sahibi Originally posted by aTTra@Aug 19 2005, 05:02 AM Plakayı editleseydin keşke. [post=137700]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Haklisin. gerçi arkadaş başka siteye bu şekilde verdiğine göre sorun yok. Ama biz vebal almayalım silelim
Originally posted by aTTra@Aug 19 2005, 05:02 AM Plakayı editleseydin keşke. [post=137700]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Haklisin. gerçi arkadaş başka siteye bu şekilde verdiğine göre sorun yok. Ama biz vebal almayalım silelim
..::Riddick::.. Üye Konu Sahibi Originally posted by Gokhan43@Aug 19 2005, 11:42 AM Bence Palio'nun ilk çıkan kasaları daha iyi. Hem 2004 Modelinden sonra Palio'ya 1.6 Motor koymadılar. [post=137806]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum ; bence 2004 den önceki kasalar daha oturaklı duruyor. Ayrıca lastikleri 15" yaptılar sanırım oda pek güzel durmuyor anca jantları büyütürsen güzel ..
Originally posted by Gokhan43@Aug 19 2005, 11:42 AM Bence Palio'nun ilk çıkan kasaları daha iyi. Hem 2004 Modelinden sonra Palio'ya 1.6 Motor koymadılar. [post=137806]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum ; bence 2004 den önceki kasalar daha oturaklı duruyor. Ayrıca lastikleri 15" yaptılar sanırım oda pek güzel durmuyor anca jantları büyütürsen güzel ..
..::Riddick::.. Üye Konu Sahibi yav ben stoplara film çektirmiştim ama zannedersem sprey boyaylada boyanıyomuş bilgin varmi
Gokhan43 Üye Originally posted by _Cihan_@Aug 19 2005, 06:48 PM yav ben stoplara film çektirmiştim ama zannedersem sprey boyaylada boyanıyomuş bilgin varmi [post=138496]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sprey boya ne kadar sağlıklı olur bilemem ama film en iyisi bence. : )
Originally posted by _Cihan_@Aug 19 2005, 06:48 PM yav ben stoplara film çektirmiştim ama zannedersem sprey boyaylada boyanıyomuş bilgin varmi [post=138496]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Sprey boya ne kadar sağlıklı olur bilemem ama film en iyisi bence. : )
..::Riddick::.. Üye Konu Sahibi Originally posted by MobiLe_ManiA@Aug 20 2005, 06:47 PM ya bizde siena war araya biyere kaynayabilirmiyim [post=139429]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ne dimek dostum kerdes müesese...
Originally posted by MobiLe_ManiA@Aug 20 2005, 06:47 PM ya bizde siena war araya biyere kaynayabilirmiyim [post=139429]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ne dimek dostum kerdes müesese...
MobiLe_ManiA Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda bzmki becerdim sanırım resmini koymayı
MobiLe_ManiA Üye sagol ya bnm daha 2 senem war ehliyet almaya ahhh bi alsam şimdilik buralarda yakın yerlerde fln kullanıom
sagol ya bnm daha 2 senem war ehliyet almaya ahhh bi alsam şimdilik buralarda yakın yerlerde fln kullanıom