te Yepyeni gülshen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
gerçekten yine bombe gibi girdi bakalım yeni imajıda da begenmedim desem yalan olur ne diyelim hayırlı olsun...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
türkiyede bombalar uzun süre unutulmadığından bence gündemde kalmayı başaracak bir şarkıyla ünlü olanlara söylenecek birsey bulamadımmm

Haberci

Haberci

Üye
Fiziğini kullanmayıp ta sesiyle gündemde kalan kaç sanatçı kaldı ki zaten? Bunun böyle olması da müziğimizin ilerlememesi ve sanatçıların kendilerini geliştirip yenilememesine sebebiyet veriyor. Bir tarafta yıllarını değer verdiği sanatına adıyor kendini tam yetiştiremidğini düşündüğü için yıllarca inzivaya çekilip izleyicilerine güzel şeyler vermeyi düşünürken bi tarafta da 2 parça ezberleyip arzı endam yaparak ortaya çıkan günübirlik sanatçı geçinenler ve daha da önemlisi ne yazık ki buna çanak tutan yıllarını sanata vermiş sözüm ona sanatçıların !!! küçücük menfaatleri doğrultusunda adeta halkımıza sanatçı diye lanse edilen ŞARKICILAR... Böyle yetişen nesilden sanatçı çıkması beklenemez zaten yıllardır birçok sanatçı yetiştirme organizasyonları kuruluyor da kaç tanesi sanatımıza kazandırılmış? Yani bunlar çok ucuz günü kurtarma politikalarından ceplerini doldurup kendilerine menfaat kazandırmaktan öteye gitmiyor VESSELAM...

ouSahin

ouSahin

Üye
Gülşenin 3 bomba şarkısını yayınlamak istedim forum kurallarını çignedim galiba özür dilerim

tyler_durden

Üye
itici bir tip.. ayrıca silikon bi insanı bu kadar mı ön plana atar.
bende taktıracam anasını satayım..
ama onun gibi göstere göstere gezemem herhalde
mazallah teşhirciye çıkar adımız..

takdir etmem. dinlemem.. allah sevenlerine bağışlasın..

Caine

Caine

Üye
ben kendimce gülşeni bir bayan olarak beğenmiyorum sadece sesi güzel angelina jolie, zeta jones veya bi beyonce aklıma gelince bazen bakmak bile istemiyorum tabi bu kendi kanaatimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...