man20 Üye tarxhn' Alıntı: veriyorum kimliği bakıyorlar hergun 1 numarıyı ezberlesen 10 gunde mal olan ezberler Genişletmek için tıkla ... gülmekten helak oldum
tarxhn' Alıntı: veriyorum kimliği bakıyorlar hergun 1 numarıyı ezberlesen 10 gunde mal olan ezberler Genişletmek için tıkla ... gülmekten helak oldum
cukuleaks Üye man20' Alıntı: gülmekten helak oldum Genişletmek için tıkla ... Helak oldun o derece ağır yani - - - Eklendi - - - Bak bu sozu begendim kullanirim ara sıra
man20' Alıntı: gülmekten helak oldum Genişletmek için tıkla ... Helak oldun o derece ağır yani - - - Eklendi - - - Bak bu sozu begendim kullanirim ara sıra
man20 Üye HacKLess' Alıntı: Helak oldun o derece ağır yani - - - Eklendi - - - Bak bu sozu begendim kullanirim ara sıra Genişletmek için tıkla ... farklı bişi yazıyim dedim aklıma bu geldi
HacKLess' Alıntı: Helak oldun o derece ağır yani - - - Eklendi - - - Bak bu sozu begendim kullanirim ara sıra Genişletmek için tıkla ... farklı bişi yazıyim dedim aklıma bu geldi
cukuleaks Üye man20' Alıntı: farklı bişi yazıyim dedim aklıma bu geldi Genişletmek için tıkla ... "Sandalyeden düştüm " bende bunu kullanıyorum cok guldugum bisey olunca gecen gun arkadasima kel oldugum fotoyu yolladım (fotosop) " gulmekten zirve yaptım tavandan yazıyorum " dedi
man20' Alıntı: farklı bişi yazıyim dedim aklıma bu geldi Genişletmek için tıkla ... "Sandalyeden düştüm " bende bunu kullanıyorum cok guldugum bisey olunca gecen gun arkadasima kel oldugum fotoyu yolladım (fotosop) " gulmekten zirve yaptım tavandan yazıyorum " dedi
man20 Üye HacKLess' Alıntı: "Sandalyeden düştüm " bende bunu kullanıyorum cok guldugum bisey olunca gecen gun arkadasima kel oldugum fotoyu yolladım (fotosop) " gulmekten zirve yaptım tavandan yazıyorum " dedi Genişletmek için tıkla ... böle laflar yorumu daha da güzelleştiriyor
HacKLess' Alıntı: "Sandalyeden düştüm " bende bunu kullanıyorum cok guldugum bisey olunca gecen gun arkadasima kel oldugum fotoyu yolladım (fotosop) " gulmekten zirve yaptım tavandan yazıyorum " dedi Genişletmek için tıkla ... böle laflar yorumu daha da güzelleştiriyor
Never_Back_Down Üye tempestshine' Alıntı: eokul sağolsun Genişletmek için tıkla ... Aynen eokul sayesinde öğrendim