TAYLOR V7 final sürümü cıktı beyler

Sponsorlu Bağlantılar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de 701 de hemen açtım video yu hangi siteden izliyorsun şu youtube da hiç html5 video yık mu ya test etseydik

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben de 701 de hemen açtım video yu hangi siteden izliyorsun şu youtube da hiç html5 video yık mu ya test etseydik
lig tvden izliyorum kardeşim..

---------- Eklendi @ 01:50:05 ---------- Yazıldı @ 01:49:09 ----------

sorun büyük ihtimal ondan kaynaklı ki ben youtubedan daha önce izleyemediğm bideoalrı izleyebilmiştim... entegrasyon az daha iyileştirilip otomatik sığdırma özellliği geldi mi tamamdır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende wifi yok şuan mobilden kotayı zorlamıyalım =) yarın işyerinde deneyeyim

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
lig tvden izliyorum kardeşim..

---------- Eklendi @ 01:50:05 ---------- Yazıldı @ 01:49:09 ----------

sorun büyük ihtimal ondan kaynaklı ki ben youtubedan daha önce izleyemediğm bideoalrı izleyebilmiştim... entegrasyon az daha iyileştirilip otomatik sığdırma özellliği geldi mi tamamdır.

Evet umarım daha iyi hale getirilebilir ve sığdırma özelliği de gelir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen otomatik sığdırma lazım özellikle youtube için biraz da performans artışı şart

wherease

Üye
yükledim geri bile dönemiyorsunuz söylemesi benden sıkıntı var kurtulusun yanında foss ....

WebStyle

WebStyle

Üye
yükledim geri bile dönemiyorsunuz söylemesi benden sıkıntı var kurtulusun yanında foss ....

Nasıl geri bile dönemiyorsunuz? Biraz daha açar mısın? N8 için geri dönüş mevcut.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bizden video koyabilecek biri varmı?
açıkçası yorumlar pek açmadı beni yüklemicem sanırsam :hmmm
konuda güncellemeden çok hizan ismi geçmiş güncellemeyle ilgili yorum yok fazla :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
geri dönememek ssizinle alakalı biraz bilginiz varsa sorunsuz dönersiniz. ufak bir hatada hemen olumsuz yorumları yapıştırıyosunuz. bunu yapan tek bir insan ona da hak verin biraz lütfen.

ayrıca forumdan bi abimiz için bir sürü laf atıldı insanlar ingilizce bilmeyebilir en azından kendi çabalarıylz bişey yapmaya uğraşıyo bence yaptığınız şeyler hiç doğru değil alay ettiğiniz kişi babanız yaşında adam tamam komik bir durum fakat herşey tadında olmalı. bir de terbiyesizin biri utanmadan dailymobile da yorum yazmış adama

gerçi ben bunları kime söylüyorum bi taraftan girer bi taraftan çıkar..

yazdıklarımın yanlış olduğunu düşünen varsa şikayet et butonuna tıklayıp şikayet etsin burdan kimseye laf yetiştirmiycem

• Beğen
Tepkiler: TheMadness, Dandanakan92, .eRCaN. ve 2 diğerleri
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bu konuda alaya alip dalga gecenlerin hizan arkadasimiza hakaret icerikli mesajlari yazanlar kac yasinda olduklarina baksinlar sonra alay edicekleri birini bulsunlar.

alay ettiniz kisi yas olarak herkezden buyuktur ve ayiptir onun icin konu kilitleniyor ve mesajlar inceleniyor!

• Beğen
Tepkiler: TheMadness, pRime., .eRCaN. ve 1 kişi daha
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
60 küsür mesaj silindi,19 sayfa yorum tek tek okundu. Cevabımı okurda belki aynı hatayı bir daha yapmazsınız diye uyarı vermiyorum, şu durumda 4 arkadaşın uyarı alması gerekir özelliklede tinasoft çok fazla abartmışsın. Bunları size yakıştıramadım beyler, babanız yaşında biri sosyal hayatta iken karşınıza çıksa aynı cümleleri sarf edebilirmisiniz? aykut ile aynı seviyeye koyup alay etmişsiniz, adam hala aktif biri ve aramızda banlı da değil yanlış birşeyide görülmemiş, insanların ayıplarını yanlışlarını eksiklerini yüzlerine çarpıtmak küçük düşürmek ne kadar doğru? ben site hakkında saygı ve sevgi çerçevesinde diyorum, herkes buna katılıyor ama ertesi gün tam tersi yapılıyor. Daha seviyeli lütfen :locked:

• Beğen
Tepkiler: Sensation, TheMadness, pRime. ve 3 diğerleri

Üst Alt