messevim
Üye
3 yıl da 3 yer mi değiştirdin ..3 yıl oldu hocam yaşım 23sizin kaçtı hocam
Benim de yaş 223 yıl da 3 yer mi değiştirdin ..3 yıl oldu hocam yaşım 23sizin kaçtı hocam
Benim de yaş 22evet,hocam 3 yılda 3 yer güzel oldu farklı yerleri görmek falan iyi geldi şimdi yarın Bitlis'e gidecem inşAllah3 yıl da 3 yer mi değiştirdin ..Benim de yaş 22
hocam siz nerde imamsınızBu görevin bu yönü güzel işte .evet,hocam 3 yılda 3 yer güzel oldu farklı yerleri görmek falan iyi geldi şimdi yarın Bitlis'e gidecem inşAllahhocam siz nerde imamsınız
ben şu anda Gümüşhanenin bir yaylasında görev yapıyorum. Ayrıca 3 yıl dolmadan tayin alınılamıyor deniliyordu ?Bu görevin bu yönü güzel işte .ben şu anda Gümüşhanenin bir yaylasında görev yapıyorum. Ayrıca 3 yıl dolmadan tayin alınılamıyor deniliyordu ?
ilginç ben şimdi boşuna gittim o kadar yer 
: istanbulda nerede görev yapıyordunuz ?ilginç ben şimdi boşuna gittim o kadar yer
![]()
Üsküdarda: istanbulda nerede görev yapıyordunuz ?

Ses seda güzeldir öyleyseÜsküdarda![]()

güzelSes seda güzeldir öyleyse![]()
hocam sizin adınız neydi 
Adaşız. Muhammed emin .güzelhocam sizin adınız neydi
![]()

hocam sizin işleriniz nasıl gidiyorAdaşız. Muhammed emin .![]()

Elhamdulillah idare ediyoruz. daha yeni atandım 3. ayımhocam sizin işleriniz nasıl gidiyor![]()

yenisiniz yaniElhamdulillah idare ediyoruz. daha yeni atandım 3. ayım![]()

Evetyenisiniz yani![]()
alışabildin mi cemaatle aran nasıl

hocam yaylada olduğum için daha doğru dürüst cemaat yok. bir aya kalmaz gelirler. benim cemaat çoğunlukla yazlıkçı. yazın gelirler köye, kışın da inerler şehirealışabildin mi cemaatle aran nasıl![]()

akşam namazı vakti geldi ezan okumaya gidiyorumhocam yaylada olduğum için daha doğru dürüst cemaat yok. bir aya kalmaz gelirler. benim cemaat çoğunlukla yazlıkçı. yazın gelirler köye, kışın da inerler şehire![]()

Allah kabul etsinakşam namazı vakti geldi ezan okumaya gidiyorum![]()
erkeklerin maaşı sorulmazmışBir imam kaç lira maaş alıyor?

erkeklerin maaşı sorulmazmış![]()