Tayfur Havutçu ile devam...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tayfur Havutçu ile devam...
Beşiktaş kulübü teknik direktör Tayfur Havutçu ile devam kararı aldı. Havutçu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi...

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun bugünkü toplantısı sonrasında bu kararın alındığı belirtilerek, ''Yönetimimiz, halen görevde bulunan teknik direktörümüz Tayfur Havutçu ile gelecek sezondan itibaren 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varmıştır'' ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, teknik direktör Tayfur Havutçu'ya başarı dileklerinde bulunulurken, ''Camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz'' denildi

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

arslansem

arslansem

Üye
Büyük cesaret :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hayırlısı olsun

Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
bencede tecrübesiz hocaya bıraktılar bakalım ne olacak

Tecrübesiz ha. Güldürme beni. Yıllardır çeşitli hocaların yanında bulunan kimdi peki ? Sen mi yoksa ben mi ? Ayrıca çoğu zaman takımı onun hazırladığına şahit olmadık mı ?
Çok sevindiğim bir karar. Beşiktaş'ımız için hayırlı olması dileğiyle..

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tecrübesiz ha. Güldürme beni. Yıllardır çeşitli hocaların yanında bulunan kimdi peki ? Sen mi yoksa ben mi ? Ayrıca çoğu zaman takımı onun hazırladığına şahit olmadık mı ?
Çok sevindiğim bir karar. Beşiktaş'ımız için hayırlı olması dileğiyle..

görürüz bidahaki sezon bir galatasaraylı olarak lucescu nun gelmesini isterdim beşiktaşa

arslansem

arslansem

Üye
Kaldı ki bu sene Fenerbahçe bu tezi çürütmek üzere..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben cok sevıyorum bu adamı yaa gayet iyi şuanda
takım bizim teknik direktör bizim kimene .d

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Uzun vadede başarılı olacağını kesinlikle düşünmüyorum .
Forlan ( gelirse ) , Q7 , Simao ... Vs bunların üzerinde Tayfur hoca çok zayıf kalır diye düşünüyorum ... Umarım yanılırım .

Türk insanımıza biryerde güvenmeliyiz o da ayrı bir mevzu . Yıllardır yabancılar geldi de ne oldu ...
Bknz : Aykut Kocaman ve Eseri ... ( Fenerbahçe rekorları alt üst etti ) ...

Beşiktaş adına hayırlı olsun bu arada . :oke:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3455839' Alıntı:
Forlan ( gelirse ) , Q7 , Simao ... Vs bunların üzerinde Tayfur hoca çok zayıf kalır diye düşünüyorum ... Umarım yanılırım .

Türk insanımıza biryerde güvenmeliyiz o da ayrı bir mevzu . Yıllardır yabancılar geldi de ne oldu ...

katılıyorum tayfur bu kadroyu kaldıramaz

arslansem

arslansem

Üye
DiaBLoS™;3455839' Alıntı:

Aykut kaldırıyor da Tayfur neden kaldıramasın Ali :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tecrübe farkından kaynaklanıyor Semih . Aykut , Tayfur dan çok daha bilgili ve tecrübeli bu konu da .
Aykut un , oyuncu değişikliklerine dikkat ediyorsundur . Oyunu müthiş okuyor , tüm müdahaleleri oyuna %100 etki ediyor .

Tayfur un herhangi bir tecrübesi yok . Üstüne üstelik o yıldızlarla bu işi kesinlikle yü rü te mez ...:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Tayfur ile Aykut arasında hiçbir tecrübe farkı göremiyorum.Kadroyu iyi kullanırsa çok da iyi olur bence.Türkiye'ye gelipte milyon dolarlar kazanıp giden dünyaca ünlü adamları da gördük.Tayfur da sistemini oturtursa hayli hayli başarır bana göre :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Sağlıklı bi karar mı yoksa Tayfur Kaptanımız'a yazık edicek bir karar mı şu an bu konu hakkında yorum yapmak için çok erken . Fakat ben acele bir karar olarak görüyorum yinede hayırlı olsun ....

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Hayırlı olsun :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt