Niye ki günah mıhazırlıkta taşırlar diğer bölümlerde görmedim pek

kitap götürmüyolar da ondanÜniversite deneyimi olanlardan tavsiye bekliyorum sadece. Çanta taşıma deneyiminden bahsetmedim.
Niye ki günah mı![]()

Ben de götürmem de çanta olunca içim rahat ediyorkitap götürmüyolar da ondan![]()

sırt çantasını yaşam kitine çevirenlerdensen taşırsın![]()

Benim sporcu arkadaş kıyafetlerini, evden getirdiği yemeklerini, protein tozunu, suyunu, protein barını, sütünü, kırtasiye malzemelerini, şarj cihazını, anahtarlığını(feneri de var anahtarlıkta) falan sırt çantasına koyuyorsırt çantasını yaşam kitine çevirenlerdensen taşırsın![]()

MaşallahBenim sporcu arkadaş kıyafetlerini, evden getirdiği yemeklerini, protein tozunu, suyunu, protein barını, sütünü, kırtasiye malzemelerini, şarj cihazını, anahtarlığını(feneri de var anahtarlıkta) falan sırt çantasına koyuyor![]()

o arkadaşla iletişimi koparmaBizim bi arkadaş var yaz kış sırtında içinde ne ararsan var![]()
öyle bi arkadaşım sayesinde sinemaya soktuğumuz gıda malzemelerini tüketirken filmin ilk yarısını kaçırmıştık 
arkadaşa saygılar. ben en fazla yedek thirt ve derinliklerde ne olur ne olmaz parası taşıdım. çantanın kullanmadığım bölgesini de arkadaşlarımla çöplük ilan etmiştikBenim sporcu arkadaş kıyafetlerini, evden getirdiği yemeklerini, protein tozunu, suyunu, protein barını, sütünü, kırtasiye malzemelerini, şarj cihazını, anahtarlığını(feneri de var anahtarlıkta) falan sırt çantasına koyuyor![]()

o arkadaşla iletişimi koparmaöyle bi arkadaşım sayesinde sinemaya soktuğumuz gıda malzemelerini tüketirken filmin ilk yarısını kaçırmıştık
arkadaşa saygılar. ben en fazla yedek thirt ve derinliklerde ne olur ne olmaz parası taşıdım. çantanın kullanmadığım bölgesini de arkadaşlarımla çöplük ilan etmiştik![]()

evinin yanında taşıyomuşBenim sporcu arkadaş kıyafetlerini, evden getirdiği yemeklerini, protein tozunu, suyunu, protein barını, sütünü, kırtasiye malzemelerini, şarj cihazını, anahtarlığını(feneri de var anahtarlıkta) falan sırt çantasına koyuyor![]()