Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye
Üniversite'de sırt çantası taşınır mı taşınmaz mı ? Deneyimi olmayan yorum yapmasın :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nasıl taşıdığına bağlı ;)

ismail

ismail

Üye
hazırlıkta taşırlar diğer bölümlerde görmedim pek

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaş üniye gitmeyen yazmasın demek istemiş sanırım :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Pikkaccu

Revengeful

Emekli Yönetici
Genellikle 1 defter yetiyor o yüzden gerekmiyor. Okuduğun bölümede bağlı tabi. Bazı derslerde kitaplar falanda lazım oluyor o zaman çantada taşıyorum. Önceden sırt çantası idi ama sonra notebook çantası ile taşımaya başladım. Kimse seni ayıplamaz merak etme sırt çantasıyla gelirsen. Aksine bazılarına sporcu havası bile katıyor çünkü bazıları spor eşyalarını onlara koyuyor

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., sLeepLe, Pikkaccu ve 2 diğerleri
SHS

SHS

Üye
Benim kendi dolabım var bi ilk gün dolduruyorum son gün boşaltıyorum :ehe

Eline al git ne lazımsa :)
Rahat ediyorsan sırt çantası al tabi, kimin ne dediği umrunda olmasın :D

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Mert

Mert

Üye
sırt çantasını yaşam kitine çevirenlerdensen taşırsın :D

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

Revengeful

Emekli Yönetici
sırt çantasını yaşam kitine çevirenlerdensen taşırsın :D
Benim sporcu arkadaş kıyafetlerini, evden getirdiği yemeklerini, protein tozunu, suyunu, protein barını, sütünü, kırtasiye malzemelerini, şarj cihazını, anahtarlığını(feneri de var anahtarlıkta) falan sırt çantasına koyuyor :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve -Börteçine-
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Benim sporcu arkadaş kıyafetlerini, evden getirdiği yemeklerini, protein tozunu, suyunu, protein barını, sütünü, kırtasiye malzemelerini, şarj cihazını, anahtarlığını(feneri de var anahtarlıkta) falan sırt çantasına koyuyor :D
Maşallah :(
Niye okudum ki
10 saniyemi geri ver bana

Ben konuyu gereksizlerde sandım :(
Şöyle konuları gereksizlere açında muhabbet edek ya :(

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Mert

Mert

Üye
Bizim bi arkadaş var yaz kış sırtında içinde ne ararsan var :ehe
o arkadaşla iletişimi koparma :D öyle bi arkadaşım sayesinde sinemaya soktuğumuz gıda malzemelerini tüketirken filmin ilk yarısını kaçırmıştık :ehe
arkadaşa saygılar. ben en fazla yedek thirt ve derinliklerde ne olur ne olmaz parası taşıdım. çantanın kullanmadığım bölgesini de arkadaşlarımla çöplük ilan etmiştik :d:

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Fazla malzeme varsa götür yoksa götürme. Götürürsen kimseye rezil olmazsın sonuşta yetişkin insanların yanına gideceksin.

• Beğen
SHS

SHS

Üye
o arkadaşla iletişimi koparma :D öyle bi arkadaşım sayesinde sinemaya soktuğumuz gıda malzemelerini tüketirken filmin ilk yarısını kaçırmıştık :ehe

arkadaşa saygılar. ben en fazla yedek thirt ve derinliklerde ne olur ne olmaz parası taşıdım. çantanın kullanmadığım bölgesini de arkadaşlarımla çöplük ilan etmiştik :d:

sinema için spor çanta kullanıyoruz, bilete para veririm yiyecek içecek dışardan :islik :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mert ve -Börteçine-
ANIL

ANIL

Admin
Kalem hariç gerisi önemli değil. Kağıt filan kolay bulunuyor. :ehe Kitap filan ben ünide bırakıyordum :D Çanta taşınır tabi YTÜ'de herkes taşıyor. :D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
evinin yanında taşıyomuş :ehe

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Ben götürüyorum gayet rahat oluyor.

zombaka

zombaka

Üye
bim poşeti götür