Tavsiye Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum afedrsin ama kıçımı yırtsam bir telefona maximum 1.200 tl verbilecek durumum var

Invoke

Invoke

Üye
onu biliyorum afedrsin ama kıçımı yırtsam bir telefona maximum 1.200 tl verbilecek durumum var

O durumun varsa onu al aga, ben ne yapayım?
İlk mesajda 1200demişsin zaten ben de nexus 5 derken üzerine 100-200daha eklemen gerekir diye yazmıştım.
Ben senin için diyorum 1100S4 miniye değmez ama 1400nexus5'e değer. Aradaki farka değer demek istiyorum yani. Kendi bileceğin iş. Durumun oysa zorla git de nexus5 al demedik.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
O durumun varsa onu al aga, ben ne yapayım?
İlk mesajda 1200demişsin zaten ben de nexus 5 derken üzerine 100-200daha eklemen gerekir diye yazmıştım.
Ben senin için diyorum 1100S4 miniye değmez ama 1400nexus5'e değer. Aradaki farka değer demek istiyorum yani. Kendi bileceğin iş. Durumun oysa zorla git de nexus5 al demedik.
dostum hemen kızma :( zaten kimse zorla demiyor özellik farkının bende farkındayım ama telefona acil ihtiyacım var Yardım - Telefonun Işletim Sistemini Slidim | Sayfa 2 bununla n8de bozuldu telefon kalmadı anlayacağın

Invoke

Invoke

Üye
dostum hemen kızma :( zaten kimse zorla demiyor özellik farkının bende farkındayım ama telefona acil ihtiyacım var Yardım - Telefonun Işletim Sistemini Slidim | Sayfa 2 bununla n8de bozuldu telefon kalmadı anlayacağın

İkinci el note2 alabilirsin bu fiyata.
Optimus G ararsan biraz bulabilirsin. Teknosaya filan bakma orda hala 1.500tl
Nexus 4 bulursun çok rahat.
Olmadı geriye Galaxy S4mini kalır. Düşünürsen farklı bir seçenek de Xperia SP var 1200lira, ama ram olarak S4mini daha üstün. İşlemcisinden/gpusundan ben olsam SP seçerdim ikisi arasında*** Yoksa üstteki ya da alttaki yazdıklarım daha mantıklı bence*.

Ben olsam? İdare edecek, dandik bir tel bulurdum alo desin yeter, millet ulaşabilsin maksat... Sonra nexus 5 gelirdi. Onu alırdım.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç kasmadan oyun oynamak istiorum ve iyi kamera bunlar olsun yeter

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum fiyatlara

Takipçi Satın Al

Üst Alt