Tel daha yenı cıktı ıkıncı el g2?4.7 inç Hd IPS ekran (Gorilla Glass 2)para olsa![]()
Hangi telden bahsediyosunTel daha yenı cıktı ıkıncı el g2?4.7 inç Hd IPS ekran (Gorilla Glass 2)
13 MP Kamera
1.5 ghz 4 çekirdekli Snapdragon s4 pro işlemci
Adreno 320 grafik işlemci
32 GB dahili hafıza daha ne olsun
s4 mini almanı tavsiye etmem lumia 920 den sonra attan inip eşşeğe binmiş gibi olursun bence nexus 5 in çıkmasının bekle onu al...s4 mini alırım olmazsa buda göz dolduruyorben çok oyun oynarım haberiniz olsun çok ağır oyunlar dahil yani ramda önemli
Beyler bende lg g2 alıcam bugün yarın ama . Ben geçen sene note2 alcaktım 1400e almadım şuan fiyatı aynı Lg g2 baya ucuza bulabiliyorum hemde güvenilir yerlerde 1300 -1350 bunun nedeni nedir acaba bir türlü ısınamadım şu telefona sanki bütün özellikleri kağıt üzerinde kalıyomuş hissi var bende. Gidip başka telefona da bakamıyorum çünkü en iyi ekran şuan lg g2 de. ( yakında lg 4k ekrab çıkarcak )
Beyler bende lg g2 alıcam bugün yarın ama . Ben geçen sene note2 alcaktım 1400e almadım şuan fiyatı aynı Lg g2 baya ucuza bulabiliyorum hemde güvenilir yerlerde 1300 -1350 bunun nedeni nedir acaba bir türlü ısınamadım şu telefona sanki bütün özellikleri kağıt üzerinde kalıyomuş hissi var bende. Gidip başka telefona da bakamıyorum çünkü en iyi ekran şuan lg g2 de. ( yakında lg 4k ekrab çıkarcak )
Bence rahat ol.
lumia 920'yi kesin olarak sattım üzerine de para ekleyerek lg g2 almak istiyorum ama 1.600 Tl ben maximum 1.200 Tl ne kadar daha beklersem ne kadar azalır fiyatı . Yada yerine 1.200 liraya başka telefon alırım şimdi söz sizin![]()
kameraya değil uygulama sayısı ve rama bakıyom s4 mini 1,5 GB RAM 920 1 NASIL ARATIRKİ OKADAR ZAMAN UYGULAMA BEKLEDİM NOKİA DAN BİRAZ SOĞUDUĞUM SÖYLENEBİLİR
1.100 lira ama pazar günleri indirime girernexus5 ne kadar