Tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
Tavsiye
Kardeşime samsung s5830i galaxy ace almayı düşünüyoruz bunu tavsiye edermisiniz bu arada ace nin ekran çözünürlüğü baya düşük gibi sizce bu çok sorun yapar mı? birde ace nin alternatifi maximum 600 tl telefon tavsiyeleriniz varmı ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bence biraz daha ekleyip en az neo v alın. Ace şu an yetersiz ama neo v yeterli bi cihaz.

ahmetc503

Konu Sahibi
Onun fiyatı ne kadar kardesime pahalı telefona gerek yok :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Android istemezse 603 öneririm ;)

ahmetc503

Konu Sahibi
Yoo bidaha hayatta symbian almam ben de symbiandan zor kurtuldum

15097

15097

Üye
Pahalı bir telefona gerek yoksa ace iyidir :oke:

futbol123

futbol123

Üye
Pahalı bir telefona gerek yoksa ace iyidir :oke:
Ace berbat bir telefon hayatta alınmaz.Galaxy w ve xperia neo v yi öneririm galaxy w nin fiyatı uygun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..Ace veya Gio kesinlikle tavsiye etmem.Bunun yerine 603 alabilirsin..Veya 2. el neo V bak..

kaanslmz

kaanslmz

Üye
eğer para kısıtlıysa Alcatel OT-995 e bakmanızı öneririm. pişman olmaz bence :)

kaanslmz

kaanslmz

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5122793]
Hiçbiryerde kalmadı o telefon artık :)
[/QUOTE]
bulunur elbet :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Symbiandan kurtuldun da hangisinden kurtuldun.sonuçta 603 belleli bir fp telefonu:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt