MrTech Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Of karistirmisim Canon 1100d yada nikon d3100 e bakmistim ikisinden birini dusunuyorum D Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlarıma başlangıç olarak 1100D almalarını tavsiye ettim. Pişman olmadılar. Nikoncu değilim. Karar senin
Sukut-u Hayal' Alıntı: Of karistirmisim Canon 1100d yada nikon d3100 e bakmistim ikisinden birini dusunuyorum D Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlarıma başlangıç olarak 1100D almalarını tavsiye ettim. Pişman olmadılar. Nikoncu değilim. Karar senin
UpOneTR Üye Konu Sahibi MrTech' Alıntı: Arkadaşlarıma başlangıç olarak 1100D almalarını tavsiye ettim. Pişman olmadılar. Nikoncu değilim. Karar senin Genişletmek için tıkla ... peki lens olayı nasıl olmalı ben makro çekmeyi çok severim
MrTech' Alıntı: Arkadaşlarıma başlangıç olarak 1100D almalarını tavsiye ettim. Pişman olmadılar. Nikoncu değilim. Karar senin Genişletmek için tıkla ... peki lens olayı nasıl olmalı ben makro çekmeyi çok severim
MrTech Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: peki lens olayı nasıl olmalı ben makro çekmeyi çok severim Genişletmek için tıkla ... Yakın çekimde mi seviyorsun sadece yoksa hertürlü makro çekim mi ? 18-55 ve 75-300 var diye biliyorum 1100D'de.Her ikisi de işini görür.
Sukut-u Hayal' Alıntı: peki lens olayı nasıl olmalı ben makro çekmeyi çok severim Genişletmek için tıkla ... Yakın çekimde mi seviyorsun sadece yoksa hertürlü makro çekim mi ? 18-55 ve 75-300 var diye biliyorum 1100D'de.Her ikisi de işini görür.
UpOneTR Üye Konu Sahibi MrTech' Alıntı: Yakın çekimde mi seviyorsun sadece yoksa hertürlü makro çekim mi ? 18-55 ve 75-300 var diye biliyorum 1100D'de.Her ikisi de işini görür. Genişletmek için tıkla ... nasıl sadece 2 tane mi lens takabiliyorum bu cihaza ve 75-300 lensi baya pahalı geldi :/
MrTech' Alıntı: Yakın çekimde mi seviyorsun sadece yoksa hertürlü makro çekim mi ? 18-55 ve 75-300 var diye biliyorum 1100D'de.Her ikisi de işini görür. Genişletmek için tıkla ... nasıl sadece 2 tane mi lens takabiliyorum bu cihaza ve 75-300 lensi baya pahalı geldi :/
MrTech Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: nasıl sadece 2 tane mi lens takabiliyorum bu cihaza ve 75-300 lensi baya pahalı geldi :/ Genişletmek için tıkla ... Hayır makinenin yanında verdiklerini dedim . Hertürlü lens takabilirsin.
Sukut-u Hayal' Alıntı: nasıl sadece 2 tane mi lens takabiliyorum bu cihaza ve 75-300 lensi baya pahalı geldi :/ Genişletmek için tıkla ... Hayır makinenin yanında verdiklerini dedim . Hertürlü lens takabilirsin.
UpOneTR Üye Konu Sahibi MrTech' Alıntı: Hayır makinenin yanında verdiklerini dedim . Hertürlü lens takabilirsin. Genişletmek için tıkla ... ha anladım teşekkürler : 18-55 yeter o zaman bana
MrTech' Alıntı: Hayır makinenin yanında verdiklerini dedim . Hertürlü lens takabilirsin. Genişletmek için tıkla ... ha anladım teşekkürler : 18-55 yeter o zaman bana
MrTech Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: ha anladım teşekkürler : 18-55 yeter o zaman bana Genişletmek için tıkla ... Çok yakın çekimler için 18-55 iyidir. Yakın çekim ya da manuel olarak çekebilirsin. Sormak istediğin birşey olursa PM atabilirsin.
Sukut-u Hayal' Alıntı: ha anladım teşekkürler : 18-55 yeter o zaman bana Genişletmek için tıkla ... Çok yakın çekimler için 18-55 iyidir. Yakın çekim ya da manuel olarak çekebilirsin. Sormak istediğin birşey olursa PM atabilirsin.
UpOneTR Üye Konu Sahibi MrTech' Alıntı: Çok yakın çekimler için 18-55 iyidir. Yakın çekim ya da manuel olarak çekebilirsin. Sormak istediğin birşey olursa PM atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... insallah bi alıym makinayi o zaman sizi bolca rahatsiz edicem sizde ne var acaba
MrTech' Alıntı: Çok yakın çekimler için 18-55 iyidir. Yakın çekim ya da manuel olarak çekebilirsin. Sormak istediğin birşey olursa PM atabilirsin. Genişletmek için tıkla ... insallah bi alıym makinayi o zaman sizi bolca rahatsiz edicem sizde ne var acaba
MrTech Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: insallah bi alıym makinayi o zaman sizi bolca rahatsiz edicem sizde ne var acaba Genişletmek için tıkla ... PowerShot SX230HS ve Canon 1100 D
Sukut-u Hayal' Alıntı: insallah bi alıym makinayi o zaman sizi bolca rahatsiz edicem sizde ne var acaba Genişletmek için tıkla ... PowerShot SX230HS ve Canon 1100 D